Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu celebrul actor

Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu celebrul actor
Ajuns la vârsta de 88 de ani, Florin Piersic trece prin momente grele. Managerul Institutului Inimii din Cluj, Florin Crișan, a dat ultimele informații despre starea de sănătate a celui mai iubit actor.

Florin Piersic a fost internat de urgență la Spitalul Militar, apoi transferat la secția de Terapie Intensivă din cadru Institutului Inimii din Cluj. Ultimele informații despre actor.

Florin Piersic a început să se simtă rău pe 29 aprilie, după ce a finalizat un spectacol la Cluj și a ajuns de urgență pe masa de operație a Spitalului Militar. Potrivit medicilor, a fost vorba de o infecție la genunchi care însă ar fi migrat la stimulatorul cardiac. La scurt timp după operație, acesta a ajuns la secția de Terapie Intensivă din cadrul Institutului Inimii din Cluj. Pe de altă parte, se zvonește că actorul ar putea fi transferat la Viena.

Managerul Institutului Inimii din Cluj neagă zvonurile transferului în străinătate

Ultimele informații despre Florin Piersic

Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic au fost oferite de Florin Crișan, managerul Institutului Inimii din Cluj. Acesta a mărturisit că vedeta se află sub „tratament medicamentos, în stare stabilă”, punctând faptul că Nu se discută de transfer în străinătate, aşa cum se vehicula.„ Suntem un institut care are tot ceea ce e nevoie pentru a trata un asemenea caz”. De asemenea, Florin Crișan a specificat că „familia a cerut în mod special să nu transmitem informaţii pentru că doresc intimitate şi discreţie”.

Florin Piersic are toate șansele să se recupereze în România

La rândul său, medicul Tudor Ciuhodaru a declarat că Florin Piersic este tratat așa cum trebuie la Institutul Inimii din Cluj și are toate șansele să se recupereze, fără să fie nevoit să fie trimis în străinătate. „Și vârsta, și starea de sănătate, patologia coexistentă, prognosticul la un astfel de pacient este rezervat, până când nu sunt avute în vedere toate posibilitățile terapeutice”, a mai spus Tudor Ciuhodaru la RTV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre