Simona Ionescu / Redactor Șef

Anchetă de proporții la clinica unde Kate Middleton a fost operată. Cineva a încercat să fie furate informații despre prințesă

Anchetă de proporții la clinica unde Kate Middleton a fost operată. Cineva a încercat să fie furate informații despre prințesă
Personalul clinicii în care Kate Middleton a fost operată „a încercat să acceseze dosarul medical” al acesteia. A început ancheta.

Situație fără precedent la clinica privată London Clinic unde a fost operată Kate Middleton. S-a încercat să fie furate informații.

Personalul spitalului de la clinica de renume mondial unde a fost operată prințesa de Wales este sub investigație, după ce s-a aflat că s-a încercat să se acceseze notițele medicale private ale acesteia. Se susține că cel puțin un membru al personalului a încercat să acceseze notițele medicale ale lui Kate Middleton în timp ce aceasta era pacientă la clinica privată London Clinic din centrul Londrei, în luna ianuarie.

Kate a fost văzută recent la un magazin alături de prințul William

Prințesa nu a revenit nici acum la sarcinile regale

Prințesa a fost internată în spital pentru o operație abdominală pe 16 ianuarie și nu a revenit încă la sarcinile regale. Detaliile despre starea de sănătate a lui Kate nu au fost dezvăluite, dar Palatul Kensington a declarat anterior că nu are legătură cu cancerul și că prințesa a dorit ca informațiile sale medicale personale să rămână private.

A fost încălcată legea

În urma acuzațiilor privind dosarele medicale, autoritatea britanică de supraveghere a confidențialității și protecției datelor a declarat că a primit un raport de încălcare a legii. Un purtător de cuvânt al Information Commissioner’s Office (ICO) a declarat marți: „Putem confirma că am primit un raport de încălcare a legii și că evaluăm informațiile furnizate”.

Anchetă la spitalul unde a fost operată Kate Middleton. S-a încercat să se fure informații

La rândul său, Palatul Kensington a mărturisit că„ceasta este o problemă pentru clinica din Londra”. O persoană din interior a declarat pentru The Mirror că șefii clinicii au contactat imediat consilierii regali pentru a-i asigura că se va face o anchetă completă. Personalul ar fi fost lăsat „complet șocat și îngrozit” de faptul că un coleg ar fi putut fi responsabil pentru încălcarea încrederii și a eticii.

Kate a fost văzută în această săptămână împreună cu soțul ei la magazinul Windsor Farm Shop

În ultimele săptămâni au apărut tot mai multe zvonuri despre starea de sănătate a prințesei. Kate a fost văzută în această săptămână împreună cu soțul ei la magazinul Windsor Farm Shop, în apropiere de casa lor de la Adelaide Cottage, în incinta castelului Windsor. „Este o înregistrare video care îi arată clar pe ea și pe William.

I-am văzut cu ochii mei. Era o situație complet relaxată”, a declarat Nelson Silva, care a filmat-o pe Kate la cumpărături. Cuplul regal și-a petrecut, de asemenea, duminică dimineața urmărindu-i pe prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis participând la un eveniment sportiv, potrivit ziarului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre