Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Ristei suferă cumplit. Problemele par că nu se mai termină pentru artist

Florin Ristei suferă cumplit. Problemele par că nu se mai termină pentru artist
Despărțirea de fosta sa logodnică Naomi, i-a rupt sufletul lui Florin Ristei. Dar problemele nu se opresc.

Florin Ristei are o altă problemă și suferă enorm. După ce s-a despărțit de frumoasa mulatră, cântărețul este este acum cu sufletul frânt.

Florin Ristei a anunțat cu ceva timp în urmă că și-a pierdut pisica, dar abia acum a putut să-și ia inima în dinți și să vorbească despre acest subiect trist. Și-a iubit enorm animalul, care era un membru al familiei.

În plus, Florin Ristei spune că se simte vinovat de moartea animalului, de aceea i-a fost greu să vorbească până acum despre acest subiect sensibil din viața sa. Colegul lui Răzvan și Dani a povestit totul în emisiunea pe care o moderează alături de prietenul său, Speak, „Fiertzi pe Power Couple”ș

„S-a otrăvit cu o plantă din casă”

Florin Ristei spune că micuțul pe care l-a iubit enorm s-a otrăvit cu o plantă din casă. Pentru că planta aproape murise, acesta și-a întrebat mama ce să facă să o reînvie. Din acel moment totul povestea a luat o turnură neașteptată, pentru că fiind otrăvitoare, Florin a făcut o alergie cumplită la mâini iar pisoiul a murit. „Știam că e otrăvitoare, o cheamă Dieffenbachia, o știi sigur, este aceea cu frunze mari. Ea secretă de pe frunze ceva, mai lăcrimează din când. Numai că a murit planta, a dat să crape și am întrebat-o pe mama cum o reînviu.

Florin Ristei l-a pierdut pe micuțul Bozo…

A zis să tai de la nodurile de la bază și să pun din nou în apă să facă din nou mustăți. Am tăiat și a început să secrete ce avea. Patru ore mi-au luat foc mâinile, am făcut o alergie de am sunat la doctor să întreb cu ce să mă dau. Îmi ardeau mâinile și mi se umflase”, a mărturisit Ristei.

„A dormit pe blatul de la bucătărie ca să-mi arate că acolo s-a întâmplat ceva nasol și că îi e rău”

Artistul spune că a stat vreo patru ore cu mâinile sub apă și crede că micuțul probabil „el a lins… și trei zile săracul a stat, a dormit pe blatul de la bucătărie cred ca să-mi arate că acolo s-a întâmplat ceva nasol și că îi e rău”. Tot pe blatul de la bucătărie l-a găsit și în ultima zi și nu a realizat ce se întâmplă.

„Nici dacă veneai cu el atunci imediat după o oră…”

„Filmam ”Te Cunosc De Undeva”, l-am sunat pe Grasu meu să se ducă repede cu Bozo la doctor, când s-a dus era deja târziu. Nu mai avea ficat, și-a dat tot ficatul afară și a vomitat tot”, a povestit cu lacrimi în ochi cântărețul. A realizat ce s-a întâmplat atunci când medicul l-a întrebat dacă are plante în casă.  „A zis că ”nici dacă veneai cu el atunci imediat după o oră” … îi afectează atât de tare otrava aia și a zis că la ecografii nu mai avea ficat”, a povestit Florin Ristei. După ce l-a pierdut pe Bozo, Florin a aruncat toate florile din casă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre