Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Salam, în extaz: „Trăiască frații Tate”

Florin Salam, în extaz: „Trăiască frații Tate”
Florin Salam nu se ferește să își manifeste emoțiile în public, chiar dacă acesta nu corespund cu părerile generale. Un astfel de caz a avut loc recent, când cântărețul de manele a fost în extaz, ba chiar le-a făcut urări fraților Tate.

Florin Salam a fost în extaz weekend-ul care tocmai a trecut, căci a avut parte de o surpriză și nu s-a ferit să se manifeste public. Totul a fost legat de unul dintre momentele controversate de la festivalul „Beach, Please!”, atunci când în ultima seară a urcat pe scenă Andrew Tate, invitat de cântărețul French Montana. 

Momentul a fost unul aspru criticat, căci Andrew Tate, cât și fratele său Tristan, sunt judecați pentru trafic de persoane și viol. Pe French Montana nu l-au deranjat deloc acuzațiile însă, pesemne pentru că s-a lovit și el de aceeași acuzație de viol în 2020. Spre deosebire de Tate însă, pe French Montana l-a ajutat sistemul juridic diferit de cel românesc, căci problema a fost rezolvată până să se ajungă la proces, o practică des întâlnită în America, ce implică sume mari de bani. 

Tate și French Montana, distracție pe ritmuri de Salam 

În momentul în care French Montana l-a invitat pe Andrew Tate pe scenă, i-a făcut și o primire generoasă, pe piesa lui Florin Salam. Acesta a văzut imediat momentul și s-a grăbit să transmită o urare fraților Tate, cu care de altfel s-a și pozat în urmă cu 4 ani. 

 

@silvium111 @Beach, Please! Festival #fy #fyp ♬ original sound – S

„V-am promis că o să fiu prezent! Vă mulțumesc celor care faceți posibil în România așa frumusețe de festival. Trăiască frații Tate!”, a fost mesajul transmis de Florin Salam, pe pagina sa de Instagram. Manelistul părea să fi uitat de acuzațiile grave care li se aduc celor doi frați de origine britanică, astfel că nimic nu l-a împiedicat să se manifeste. 

Andrew și Tristan Tate, de la festival la proces 

Distracția a ținut însă puțin pentru frații Tate. De la festival, Andrew Tate a mers cu fratele său, Tristan, la proces. Marți, pe 16 iulie, Curtea de Apel București a decis să admită contestația Parchetului și să nu permită lui Andrew Tate și Tristan Tate să părăsească teritoriul României și să circule liberi în întreaga Uniune Europeană, așa cum decisese Tribunalul București în urmă cu două săptămâni. 

Andrew și Tristan Tate au avut azi proces

„(…) În baza art. 2081 C.p.p. rap. la art. 215 alin. 8, 9 C.p.p. respinge ca neîntemeiată cererea inculpaților TATE III EMORY ANDREW şi TATE TRISTAN privind înlocuirea obligaţiei de a nu părăsi teritoriul României cu obligaţia de nu părăsi limita teritorială a Uniunii Europene, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată”, se arată în decizia Curții de Apel de pe portalul instanțelor. 

Sarah Prodan, văzută și ea alături de French Montana 

La „Beach, Please!” a fost văzută și Sarah, fiica impresarei Anamaria Prodan. Aceasta a mers la festival însoțită de fratele ei, Laurențiu Reghecampf Jr., însă a fost văzută în compania lui French Montana. 

Sarah Prodan a fost văzută în compania lui French Montana
Foto: Click / Arhiva personala

Despre cei doi s-a aflat ulterior că se cunosc de mai mult timp din America, unde Sarah a jucat baschet de performanță. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre