Simona Ionescu / Redactor Șef

Selly a dat-o în bară cu „Beach, Please!”. Iar Codin Maticiuc zice ce a găsit într-o cameră de hotel din Costinești

Selly a dat-o în bară cu „Beach, Please!”. Iar Codin Maticiuc zice ce a găsit într-o cameră de hotel din Costinești
Weekendul acesta, la Costinești s-a ascultat muzica la maxim. Cele mai mari vedete din România au participat la distracția ce a adus pe scenă mulți artiști extrem de bine cotați la nivel internațional. Festivalul „Beach, Please” a fost organizat de Selly pentru tineri și a avut o intenție bună la început. Ce a ieșit, însă, a adus Poliția în incintă.

Selly, care e unul din co-fondatorii celui mai mare festival de muzică urbană din sud-estul Europei, cum e target-at evenimentul organizat la Costinești, a dat-o în bară cu „Beach, Please!”. Momentele controversate s-au ținut lanț.

De exemplu, în ultima seară de concerte, rapperul american French Montana l-a invitat pe scenă pe influencerul misogin Andrew Tate, în mijlocul aplauzelor publicului. Totuși, Andrew Tate, împreună cu fratele său Tristan Tate, este acuzat de trafic de persoane, formarea unui grup infracțional și instigare la lovire, lovire sau alte acte de violență împotriva femeilor, iar separat, el este judecat într-un dosar de viol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alin Pandaru (@pandutzu)

Scena cu Tate a fost memorabilă. În aplauzele publicului, misoginul Tate a venit pe scenă. „România te iubește, frate”, i-a spus French Montana, apoi în boxe a sunat o manea cu Florin Salam.

Rapperul Wiz Khalifa arestat pe scenă, pentru posesie de droguri

Nu a fost un moment controversat singular. Un artist a ajuns să fie arestat, direct pe scenă. Rapperul Wiz Khalifa, care a performat sâmbătă la festival, a fost reținut de forțele de ordine după ce și-a aprins un joint de canabis pe scenă, în timpul concertului său.

@steliyan_popov Wiz Khalifa at beach please#beachplease#wizkhalifa#rap ♬ original sound – 🙀

Imagini cu artistul înconjurat de jandarmi la coborârea sa de pe scenă au circulat în spațiul public încă din noaptea de sâmbătă.

@djandoo #beachplease #fyp #fy #viralvideos ♬ original sound – Ando

În România, consumul de marijuana este ilegal. Duminică dimineața, autoritățile au informat că Wiz Khalifa este investigat în stare de libertate pentru deținerea de droguri de risc, găsindu-se asupra sa 18 grame de canabis.

Selly face campanie antidrog, trapperul cântă cu „băgat la venă”

Oficial, Selly a lansat, odată cu festivalul, o campanie antidrog în colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne și Agenția Națională Antidrog. 

„Am creat o campanie pe limba generației mele, după ce mult timp informările s-au făcut prin campanii impersonale, rigide, al căror mesaj era ridiculizat și ineficient.

Având în vedere că ‘BEACH, PLEASE!’ este cel mai mare festival dedicat tinerilor, cu o platformă online de peste 1.5 milioane de urmăritori, majoritatea între 15-30 ani, considerăm că este datoria noastră să ne folosim resursele creative și reach-ul imens pentru a lansa prima campanie cool și eficientă antidrog din România”, spunea Selly citat de Pagina de media.

Printre artiștii care au evoluat s-a numărat și unul care a cântat despre „băgat la venă”. În prima zi de festival, trapperul Candyboii a interpretat piesa „A B C D”, care conține cuvinte obscene și face referire la droguri și „băgat la venă”. Momentul a fost imortalizat chiar de organizatorii festivalului „Beach, Please!” și publicat pe canalul oficial de TikTok, care are un milion de urmăritori și unde s-a transmis live evenimentul.

Codin Maticiuc zice ce a găsit într-o cameră de hotel din Costinești

Pentru că Selly a anunțat ce rapperi internaționali vor urca pe scena festivalului, hotelierii și patronii de cazări au majorat prețurile. Turiștii au fost nevoiți să plătească sume considerabil mai mari pentru cazare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Pentru unii, problema nu a fost costul, ci condițiile de cazare. Codin Maticiuc a participat la „Beach, Please!” și a avut parte de o experiență neplăcută la hotel. Acesta a relatat pe internet despre mizeria din camera pe care a închiriat-o și despre o altă surpriză neplăcută: coropișnițele. Afaceristul a fost șocat să descopere insectele care îi invadaseră camera. În plus, mirosul de igrasie era aproape insuportabil.

Festivalul „Beach, Please”, lăudat din actorul din Clanul

„Am ajuns și eu la deja faimosul festival din Costinești. Prima dată, recunosc, dar nu aveam efectiv cum să ratez Rick Ross, Wiz Khalifa și Travis Scott dintr-un singur foc.
M-am cazat, inspirat și nu prea, (…) în capătul celălalt al stațiunii. Inspirat pentru că fac 35 de minute dus, 35 de minute întors până în festival pe jos. Neinspirat pentru că arată execrabil camerele. Perdele murdare de pete vișinii și lipsă pe alocuri, coropișnițe pe care doar în Africa le-am mai văzut, care apar sau când stingi lumina sau când dai drumul la apă să curgă, și miros de statut și igrasie.

Festivalul în sine un FENOMEN. Woodstock curat din toate punctele de vedere. Felicitări Selly și conducerea Global! Probleme? Au fost, am auzit și de simțit le-am simțit doar pe cele de acces, dar totuși vorbim de o stațiune cu infrastructură zero care ar trebui să le facă statui acestor băieți în fața primăriei.

Artiștii au venit însă, au performat, incidente aproape zero, ultra vip-ul de la Nuba impecabil. Rick Ross m-a uns pe inimă cu ale sale „All I do is win” și „BMF” care mi-au amintit de zilele mele de burlăcie la Miami. Wiz Khalifa la fel, piele de găină la „See you again” când toată lumea a aprins luminile din dotare. „We dem boyz” și „Black and Yellow” au fost piesele pe care le-am urlat din toți bojogii ca în tinerețile mele zbuciumate”, a detaliat vedeta pe rețelele sociale.

„SixNine ăla nu a fost și nu va fi pe vibe-ul meu, în schimb Velea super show as always. Incendiar băiatul ăsta. Ștefania la fel, o veritabilă Anitta autohtonă. Apreciez Poliția Română, DIICOT și antidrog că își fac treaba însă arestarea lui Wiz Khalifa mi se pare doar un marketing cheap de genul „nimeni n-o să mai fie drogat pe litoral”. Nu știu dacă vânătoarea de artiști este soluția și nu vânătoarea”, se arată în postarea făcută de Codin Maticiuc, pe Facebook și Instagram. El a distribuit și un clip în care trage din trabuc, cu un mesaj direct pentru rapperul arestat.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre