Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Salam, inconștient, pe patul de spital! Imaginea aceasta cu manelistul a speriat România

Florin Salam, inconștient, pe patul de spital! Imaginea aceasta cu manelistul a speriat România
Florin Salam nu e într-o situație bună, iar pe contul său de socializare a apărut o imagine cu celebrul cântăreț pe patul de spital, cu perfuzia la mână.

Imaginea cu Florin Salam în spital se pare că a fost distribuită de Alex de la Caracal. Pe fotografia postată pe contul lui Florin Salam a  fost pus și un mesaj pentru cei care îl iubesc și îl așteaptă din nou pe scenă. „Regele Florin Salam vă pupă și vă mulțumește tuturor celor care l-ați înțeles și îl înțelegeți. O să vă ținem la curent cu toate noutățile despre F.S.”, sunt cuvintele postate.

„Nu îmi face plăcere să fac acest anunț”

Cu câteva zile în urmă, regele manelelor a transmis un mesaj pentru toți fanii săi dar și pentru persoanele cărora le-a promis că le va cânta la diverse evenimente în care și-a cerut scuze, menționând că se va interna în spital și va anula toate concertele.

Florin Salam, în spital

Artistul a menționat că a lăsat un număr de telefon, iar celor care i-au dat arvuna, i se vor restitui banii. În filmare Florin Salam apare tras la față  și vizibil îngrijorat.

„Am nevoie neapărat de o perioadă de pauză”

„Vă salut, prietenii mei, îmi salut toată familia și bineînțeles am intrat să vă spun ceva foarte important, pentru că sunt plecat din țara mea, nu pot să vă zic țara unde sunt, pentru că nu am cum să vă spun, decât că sunt plecat pentru sănătate. Voi trebuie să mă înțelegeți cel mai bine. Am intrat mai mult să informez oamenii unde aveam de cântat în curând, că voi pune un număr de telefon, cât de curând, unde să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea.

Unde să vă returneze sumele de bani și să stați liniștiți, pentru că totul se va rezolva. Dar vreau să informez toată lumea că am nevoie, neapărat, de o perioadă de pauză. Este mai important ca oricând. De aceea am intrat și vă mulțumesc din suflet că mă înțelegeți și să vă dea Dumnezeu sănătate, vă pup și vă iubesc!”, a spus Florin Salam pe contul de socializare.

Betty Salam a confirmat că tatăl său a plecat să facă analize în străinătate

Cu câteva zile în urmă, Betty Salam a dat o declarație în care e spus că tatăl său e plecat pentru analize în străinătate. „S-a dus să-și facă niște analize, nu pot să dau mai multe informații. Nu este în România, dar nu pot să dau mai multe detalii. Nu este nimic grav, atâta timp cât este la o clinică înseamnă că nu se simte bine momentan, este foarte epuizat, obosit, trebuie să urmeze un tratament și cam atât”, a mărturisit Betty Salam.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre