Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta lui Bendeac, frumoasa dansatoare a Deliei, cu chipul distrus de un chirurg de la Paris! „Nu se mai poate face nimic”

Fosta lui Bendeac, frumoasa dansatoare a Deliei, cu chipul distrus de un chirurg de la Paris! „Nu se mai poate face nimic”
Cu zece ani în urmă, Andreea Popescu, fosta iubită a lui Mihai Bendeac și dansatoare a Deliei a decis că e momentul să-și îmbunătățească imaginea. Doar că un chirurg de la Paris a stricat și mai mult totul.

La vârsta de trei ani, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, Andreea Popescu a fost mușcată de obraz de un câine. A decis acum zece ani să meargă la un chirurg de la Paris. Rezultatul a nemulțumit-o total!

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac le-a povestit fanilor săi situația complicată prin care trece de zece ani. Povestea tinerei începe cu o intervenție estetică la Paris, unde un chirurg i-a stricat fața, făcându-i pomeții proeminenți, lucru pe care Andreea Popescu spune că nu și l-a dorit niciodată.

„Doctorul respectiv mi-a recomandat să-mi pună din grăsimea mea în pomeți

„De ce am pomeții atât de proeminenți? Pentru că acum zece ani am plecat la Paris să-mi fac o operație estetică. Doctorul respectiv mi-a recomandat să-mi pună din grăsimea mea în pomeți. Pentru că în urma mușcăturii câinelui pe care am avut-o la vârsta de trei ani acest obraz nu mai avea grăsime. Și el a spus să egalizăm prin propria grăsime”, a mărturisit tânăra pe contul de socializare.

Grăsimea pusă în obraz a migrat

Din păcate însă, socoteala nu s-a potrivit, iar grăsimea din obraz a migrat. „Doar că acest domn doctor a pus un pic mai mult decât trebuia și a migrat. Grăsimea aceasta pe care mă tot străduiesc să o scoatem, nu se poate.

S-a încercat să se pună o soluție care să topească grăsimea, dar fiind grăsimea mea dacă se umblă acolo, va fi mult mai rău. Pomeții aceștia nu mi i-am dorit, nu mi-i doresc, dar nu am ce să mai fac. Din punctul meu de vedere, intervenția domnului doctor a eșuat total. Sper să înțelegeți acum despre ce e vorba”, s-a destăinuit Andreea Popescu.

„Relația cu Mihai Bendeac nu m-a ajutat în nici un fel”

Cu ceva timp în urmă, Andreea Popescu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Mihai Bendeac, mărturisind că „nu m-a ajutat în nici un fel”.

„Nici să cresc dintr-un punct  de vedere emoțional sau carieră sau… a durat doar câteva luni foarte scurt. E greu să ai o relație în genul lui, drept dovadă și acum e la fel de singur. Plus că eu aveam alte așteptări de la viață, vroiam copii, familie. Nu te puteai baza pe sentimente, era în valuri.

Azi te iubesc, mâine nu, stai că suntem împreună, stai că nu mai vreau relație. Un om normal nu trăiește așa. Eu l-am cunoscut pe Rareș în aceeași perioadă și  l-am ales, iar el m-a echilibrat”, a spus Andreea Popescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri