Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasa”, probleme cu poliția. Vedeta și-a ieșit din fire

Fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasa”, probleme cu poliția. Vedeta și-a ieșit din fire
Diana Dumitrescu rămâne una dintre cele mai iubite vedete de la noi, chiar dacă în ultima perioadă nu a mai apărut atât de des pe sticlă.

Diana Dumitrescu își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce face, iar un episod din ultima perioadă a dat-o peste cap.

Fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasa”, probleme cu poliția. Vedeta și-a ieșit din fire

Diana Dumitrescu le-a povestit fanilor săi prin ce a trecut în ultima perioadă, când s-a certat ca la ușa cortului cu vecina ei. Povestea a început în momentul în care vedeta și-a parcat mașina în fața porții de acces a acesteia. Diana, fată simpatică, așa cum o știm, spune că nu a vrut să deranjeze pe nimeni, și-a cerut scuze de mai multe ori, dar aceasta nu a vrut să înțeleagă nimic. Mai mult decât atât, s-a ajuns ca poliția să vină la actriță.

„O dobitoacă, ca să-i spun și eu așa frumos aici în online, care vezi doamne i-am blocat poarta și a chemat poliția”

„M-am certat cu o doamnă, sunt plină de spumele mării, care din mahalagioaică nu m-a scos, după ce mi-am cerut de trei ori scuze. O dobitoacă, ca să-i spun și eu așa frumos aici în online, care vezi doamne i-am blocat poarta și a chemat poliția.

I-am zis: „Faceți doamnă poză la mașină și chemați poliția, că n-am o problemă să-mi iau amendă dacă v-am blocat poarta, că și eu pățesc”, a povestit Diana pe Instastory.

„Dacă mai ridica o dată telefonul acela la mine să mă filmeze, îi luam telefonul, îl aruncam, îl spărgeam”

Discuțiile nu s-au terminat aici, pentru că vecina a vrut să o și filmeze, pentru a o intimida, ba chiar și-a scos din casă și câinele. Moment în care Diana s-a abținut cu greu să nu treacă la alte fapte. „Din chestia asta mai aveam puțin și vă jur, pe cuvântul meu, dacă mai ridica o dată telefonul acela la mine să mă filmeze, îi luam telefonul, îl aruncam, îl spărgeam și îi băteam și câinele, ca să fie treaba treabă, că a ieșit cu pechinezul ca să mă intimideze pe mine”, a mai spus fosta prezentatoare.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre