Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta soție a lui Augustin Viziru, Oana Mareș: „S-au mirat vecinii să-l găsească pe Lucian Viziru, în chiloți, prin curte”

Fosta soție a lui Augustin Viziru, Oana Mareș: „S-au mirat vecinii să-l găsească pe Lucian Viziru, în chiloți, prin curte”
Divorțurile nu sunt  simple, dar în unele cazuri, cel puțin după o vreme, cei implicați revin la gânduri mai bune. Nu în toate cazurile, însă. Prezentatoarea TV care a fost prinsă „în fapt” cu amantul, ceea ce a dus la divorț, a ajuns în comentariile vecinilor, după ce fostul cumnat a apărut destul de dezbrăcat în curtea ei.

Fosta soție a actorului Augustin Viziru, Oana Mareș a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Vecinii ei s-au șocat să îl găsească pe fostul cumnat, Lucian Viziru, în chiloți, în curtea ei.

După divorțul scandalos în care a fost implicat și Natanticu, Oana Mareș s-a așezat la casa ei și are un copil

Oana Mareș și Augustin Viziru au fost căsătoriți timp de 11 ani. În 2011 ei au ajuns la divorț, la câteva luni după ce blonda a fost filmata de paparazzi revistei Ciao în apartamentul presupusului amant, un celebru actor. La mulți ani diatanță de la acel moment care a fost ca un tsunami în lumea mondenă a Capitalei, Augustin Viziru a dezvăluit că „ușă de biserică nu am fost nici eu, doar nu m-a luat de la biblioteca”. Între timp, fosta soție și-a refăcut viața și a devenit mamă.

Natanticu, prins în miezul unui scandal de divorț

Nu putem să nu amintim faptul că presupusul amant, Cosmin Natanticu, era, la vremea respectivă, cel mai bun prieten al lui Augustin Viziru. De altfel, ei se vizitau – deseori Natanticu venea în casa familiei Viziru. „Natanticu a fost și la noi acasă, stăteam împreună în pauzele de masă…

Acasă la Natanticu a fost surprinsă Oana Mareș de paparazzi, povestea degenerând în divorțul ei de actorul Augustin Viziru

Nu m-am gândit nicio secundă că se va interpreta așa. Ei nu făceau sex, e lipsit de profesionalism să spun exact ce făceau în acel apartament. Eu știam exact de ce s-a dus ea acolo, se mai dusese înainte. Natanticu și Oana colaborau pentru emisiunea ei și scriau texte în acea seară. Cam asta a fost”, a mai spus Augustin Viziru, în urmă cu câțiva ani, apărându-și fosta soție.

Oana Mareș: „S-au mirat vecinii să-l găsească pe Lucian Viziru, în chiloți”

În prezent, Oana Mareș a renunțat la funcția de prezentatoare TV, iar alături de noul ei partener, Dragoș Săbăreanu, viața ei s-a schimbat complet, inclusiv profesional. Ea a renunțat la televiziune și s-a apucat să lucreze cot la cot cu soțul ei într-o fabrică de mobilă, afacere personală.

Zilele acestea, Oana Mareș a devenit foarte apropiată de fratele mai mare al fostului ei soț.

Acum, superba blondă cu ochi albaștri revine în atenția publicului, cu ajutorul fostului ei cumnat.

Cântărețul și actorul Lucian Viziru este cu trei ani mai mare decât fratele său Augustin. El a locuit 7 ani în Germania, dar s-a restabilit în România, alături de soție și copil. În prezent, fostul solist al formației Gaz pe Foc regizează un film în distribuția căreia a cooptat-o și pe fosta lui cumnată, Oana Mareș.

Totul a fost dezvăluit chiar de Mareș: „S-au mirat puțin vecinii să-l găsească pe Viziru, în chiloți, prin curte, dar le-am explicat, au fost înțelegători și pe această cale le mulțumim.

Am găzduit cu trup și suflet și locații proiectul lui Lucian Viziru și al Emei Daniela Viziru și m-am bucurat să fiu parte din ceea ce-i place cel mai mult: să joace, să creeze. Chiar și eu sunt curioasă de ceea ce va ieși pe YouTube, în curând, filmul Norocoșii, în care m-am alăturat cu toată emoția de amator, în calitate de soție nemulțumită și nesuferită a lui. #storyofmylife :)))))”, a scris Oana Mareș pe Facebook.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre