Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul ginere al lui Traian Băsescu a luat drumul Turciei. Și-a expus tatuajele la palatul sultanului Abdulaziz

Fostul ginere al lui Traian Băsescu a luat drumul Turciei. Și-a expus tatuajele la palatul sultanului Abdulaziz
Fostul ginere al lui Traian Băsescu a intrat în focul pregătirilor pentru marele eveniment care va avea loc pe 3 octombrie. Evenimentul va avea loc în palatul unui sultan turc.

Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu, se însoară din nou. A fost ”crai de Dorobanți” pentru mulți ani și a avut multe relații cu tinere celebre. Pentru patru ani a fost căsătorit cu Elena Băsescu, cu care are doi copii superbi, Sofia Anais (6 ani) și Traian Jr. (4 ani). Peste 11 zile, Syda se însoară din nou, cu frumoasa turcoaică Sheila Giafer (35 de ani), așa cum Rețete și Vedete a mai anunțat.

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, nuntă la palatul sultanului Abdulaziz

Nunta va avea loc pe 3 octombrie, în fostul palat al sultanului otoman Abdulaziz, Ciragan Palace, tranformat în hotel de cinci stele, complet renovat în 2007.

Restaurantul Bosphorus Grill are vedere uimitoare la Podul Bosfor și la Turnul Fecioarei și servește preparate din bucătăria internațională și turcească, cu o mare varietate de preparate din carne și fructe de mare.

Oaspeții pot admira vederea la Bosfor de pe terasă în timp ce savurează micul dejun à la carte, prăjituri, gustări și ceai după-amiaza la lounge-ul The Gazebo.

Barul Le Fumoir servește o gamă largă de băuturi premium şi cocktailuri în atmosfera relaxantă a unei grădini pline de verdeață luxuriantă.

Cine este Bogdan Ionescu și de ce i se spune Syda

Bogdan Ionescu (40 de ani) este fiul lui Gheorghe Ionescu, miliardar discret, și a studiat la Paris. A încercat să fie ”om serios” și pentru o perioadă a lucrat la stat: a fost angajat ca și consilier al ministrului integrarii europene, Anca Boagiu (PDL).

Însă, sub costumul de la minister ascundea tatuaje si lanțuri de cluburi de noapte. Era o vreme în care Syda ieșea în maieu, pentru a i se admira uriașul tatuaj de pe braț, iar la gât avea atârnate lanțuri peste lanțuri.

Lista cuceririlor celui poreclit Syda, pentru că mama sa se numește Sidonia, este lungă. În cele din urmă, s-a căsătorit cu Elena Băsescu, mezina lui Traian Băsescu. Bogdan Ionescu părea că s-a cumințit și că este foarte emoționat când s-au născut copiii săi.

„Am pentru ce lupta în viaţă, viaţa mi s-a schimbat radical de când mi-am strâns în braţe pentru prima dată copiii. Când s-au născut mi-am tatuat numele lor pe mână şi acum şi pe o geacă. Important nu este ce se vede prin exterior, ci că am numele lor inscripţionate în inimă”, spunea atunci Bogdan Ionescu.

Ultimele pregătiri înainte de nuntă

Paparazzi de la cancan.ro i-au surprins pe Syda și Sheila chiar pe terasa luxosului palat din Istanbul, zilele trecute. Se pare că acolo pun la punct ultimele lucruri pe care le au de rezolvat ca nunta de pe 3 octombrie să fie perfectă. Așa cum se observă în fotografie, tatuajele lui Bogdan Ionescu sunt intacte, iar loc ar mai fi și pentru tatuarea numelui viitorilor lui copii.

foto: cancan.ro


Kim Kardashian e în suferință. Nu doarme noaptea din cauza zvonurilor ca divorțează de Kanye West

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre