Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul mare sportiv Marian Drăgulescu i-a făcut ochi dulci unei prietene de-a lui Putin. „Ne îmbrățișam, era foarte simpatică, avea ochi frumoși…”

Fostul mare sportiv Marian Drăgulescu i-a făcut ochi dulci unei prietene de-a lui Putin. „Ne îmbrățișam, era foarte simpatică, avea ochi frumoși…”
Gloria României, Marian Drăgulescu, a dat declarații pur și simplu șocante privind legătura pe care a avut-o cu Svetlana Khorkina, o fostă gimnastă apropiată de-a lui Vladimir Putin.

S-a aflat despre legătura ascunsă pe care Marian Drăgulescu a avut-o cu o rusoaică foarte apropiată a lui Vladimir Putin. Ce spune marele gimnast.

Fostul mare sportiv Marian Drăgulescu i-a făcut ochi dulci unei prietene de-a lui Putin. „Ne îmbrățișam, era foarte simpatică, avea ochi frumoși…”

Ani buni, Marian Drăgulescu a flirtat cu frumoasa Svetlana Khorkina, fostă campioană olimpică și mondială, despre care se știe că este extrem de apropiată de Vladimir Putin, ea făcând parte și din partidul liderului de la Kremlin. Marian susține că legătura nu a mers mai departe, chiar dacă femeia era foarte frumoasă și avea niște ochi extraordinari.

 „Ne întâlneam la competiţii, ne îmbrățișam, trăgeam priviri, dar nimic mai mult”

„A existat un flirt, aşa, între noi doi. Am fost un băiat destul de simpatic. Am avut multe admiratoare, inclusiv din lumea gimnasticii. Da, a existat un flirt, dar niciodată nu s-a întâmplat mai mult decât aceste tatonări. Au fost ani buni de zile. Am prins-o o perioadă destul de lungă pe Svetlana, dar nu s-a întâmplat nimic.

Ne întâlneam la competiţii, ne îmbrățișam, trăgeam priviri, dar nimic mai mult. Era foarte simpatică. Avea ochi frumoşi. Era şi o personalitate… avea tot pachetul”, a mărturisit Drăgulescu, la Orange Sport.

„Niciodată nu schița nici un zâmbet”

Cu ceva timp în urmă, despre Svetlana a vorbit și fosta mare gimnastă a României, Andreea Răducan, care susține că rusoaica este genul de om care nu schița niciodată un zâmbet. „Primul contact pe care l-am avut cu ea a fost în 1999, la Campionatul Mondial de la Tianjin. A fost prima competiție la care am concurat împreună.

Până atunci o văzusem doar la televizor, ea fiind mai mare decât mine și ca vârstă și ca performanță. (…) Nu am comunicat prea mult cu ea în perioada competițiilor, ci strictul necesar. Dar am avut posibilitatea să ne cunoaștem mult mai bine după încheierea carierei competiționale. Am făcut o vizită și în Rusia, ne-am întâlnit cu campionii acolo și întradevăr, așa era, așa se impunea (n.r. – atitudine arogantă). Niciodată nu schița niciun zâmbet”, a spus Andreea Răducan la Pro Arena.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre