Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul ministru al Economiei a fost implicat într-un grav accident. Victimele sunt la spital

Fostul ministru al Economiei a fost implicat într-un grav accident. Victimele sunt la spital
Zi neagră pentru Gheorghe Șimon, fostul ministru al Economiei, care a fost implicat într-un accident cu două victime.

Atât politicianul cât și celălalt șofer au fost testați pentru consumul de droguri și i s-a făcut dosar penal.

Accidentul s-a produs în Maramureș, în localitatea Strâmtura, iar potrivit primelor informații, mașina deputatului PSD a distrus un gard și a ajuns în curtea unui localnic. Martorii prezenți la fața locului au explicat oamenilor legii că politicianul a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de o mașină condusă de un bărbat din Brăila. Ulterior, mașina a intrat prin gardul unor localnici și a fost la un pas să le distrugă și casa. Cealaltă mașină s-a răsturnat într-un șanț.

Victimele au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal Sighetu Marmației

În urma accidentului au rezultat două victime. E vorba de o femeie de 62 de ani și o alta de 21 de ani, care se aflau în mașina din Brăila. Acestea au fost duse urgent la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

„Astăzi, 18 iulie, la ora 14:33, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Strâmtura, soldat cu victime.

Fostul ministru al Economiei, implicat într-un grav accident rutier

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat, de 62 de ani, din Vișeu de Sus, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat, de 52 de ani, din Brăila.

„Polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a două pasagere de 21, respectiv 52 de ani, ambele din Brăila, acestea fiind transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Totodată, în urma impactului, a rezultat ruperea unui stâlp electric. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a informat IPJ Maramureș.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, dar și cu cel pentru droguri, dar rezultatele au fost negative. Pe numele politicianului s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre