Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul ministru, de urgență la spital. Cum s-a înecat Ovidiu Silaghi cu usturoi

Fostul ministru, de urgență la spital. Cum s-a înecat Ovidiu Silaghi cu usturoi
S-a întâmplat în noaptea de luni spre marți, 10 august, în jurul orei 2.00. Fostul ministru al transporturilor a fost dus la spital după ce usturoiul s-a oprit în esofag. Medicii l-au salvat.

O întâmplare neplăcută și foarte periculoasă. Te duci în concediu la mare, cu familia și prietenii, și ajungi la spital cu mâncarea blocată în esofag. Asta a pățit un fost ministru.

Ovidiu Silaghi a fost ministru transporturilor, al IMM-urilor și europarlamentar

Fostul ministru a ajuns la spital. S-a înecat cu usturoi

Fostul ministru al transporturilor, Ovidiu Silaghi (58 de ani), a ajuns de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa. Acesta se află în vacanţă, pe litoral, iar noaptea,  la ora 2.00, s-a prezentat în Urgenţa spitalului cu un cîțel de usturoi blocat în esofag.

Medicii s-au mobilizat și au reușit să-l repună pe picioare pe fostul demnitar, scrie ziare.com. „I s-a făcut o endoscopie și a fost chemat de acasă medicul endocrinolog, care nu era de serviciu. A fost foarte multă agitație, dar și mobilizare. Domnul ministru a plecat pe picioarele lui după câteva ore”, a declarat unul dintre cadrele medicale care era de gardă în acea noapte.

Directorul Spitalului de Urgență din Constanța a confirmat că este vorba despre un fost ministru al transporturilor, dar nu a vrut să pronunțe numele „oaspetelui” de noapte.

Medicii spitalului s-au mobilizat, un endocrinolog a sosit de acasă pentru intervenţia care a durat foarte puţin – câteva minute. Fostului ministru i-au fost făcute investigaţii şi endoscopie, bucata de usturoi și mâncare fiind împinsă în stomac. După intervenţie, Ovidiu Silaghi a mai rămas câteva ore în spital, sub supraveghere. Se pare că atunci când a băgat cățelul de usturoi în gură, ministrul nu a apucat să-l spargă în dinți, acesta fiind absorbit imediat și, alunecând pe gât, s-a oprit în esofag. După un timp, când a văzut că nu poate respira bine, Ovidiu Silaghi a decis să meargă la spital.

Ovidiu Silaghi este bine

Ovidiu Silaghi este bine și joi dimineața a postat pe Facebook imagini din locația de la Marea Neagră unde se află în prezent.

Spre aducere aminte, trebuie spus că, în trecut, Ovidiu Silaghi a mai îndeplinit funcția de ministru pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Comerț, Turism și Profesii Liberale în Guvernul Tăriceanu, dar a fost și europarlamentar în primul Parlament European și parlamentar PNL de Satu Mare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre