Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea, vine cu o replică dură după scandalul provocat de artistă. Consideră că demască o minciună

Fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea, vine cu o replică dură după scandalul provocat de artistă.  Consideră că demască o minciună
Actorul George Burcea nu a stat degeaba și i-a trimis o notificare artistei. El îi cere să facă public dovezile în care el a venit acasă, la copii, sub influența băuturilor alcoolice.

Andreea Bălan și George Burcea nu pot ajunge la o înțelegere, iar actorul și-a contactat avocații. Vrea să totul să se rezolve în instanță.

Fostul soț al Andreei Bălan a luat atitudine după scandalul provocat de artistă. Rezolvă totul în instanță

Sunt despărțiți de mai bine de doi ani, dar discuțiile aprinse dintre Andreea Bălan și George Burcea nu s-au terminat nici acum. Cu câteva zile în urmă, cântăreața a făcut vâlvă pe rețelele de socializare, povestind cum a venit fostul soț să ia fetițele, aflat sub influența băuturilor alcoolice și a făcut scandal.

Acum, Burcea și-a contactat avocații și vrea să rezolve totul în fața oamenilor legii. Pentru asta, el i-a trimis o notificare blondei. Într-un interviu pentru Playtech, el a afirmat că nu o va lăsa pe fosta soție să-l calce în picioare, așa că va reacționa de fiecare dată când va fi atacat.

„Consider că mi s-a declarat război”

„De câteva zile mă gândesc dacă să reacționez public și nu doar în instanță la linșajul public inițiat de fosta soție. Probabil în anticiparea apelului ce urmează a fi judecat pentru procesul de divorț, consider că mi s-a declarat război, dar nu voi da curs la așa ceva. Nu voi răspunde atacurilor cu aceeași monedă pentru că nu asta este soluția când singurul meu scop este bunăstarea copiilor.

Cu toate acestea, mă voi apăra de fiecare dată când mama copiilor va încerca să mă denigreze public și să creeze o imagine falsă despre mine doar pentru a obține custodie exclusivă. Copiii au nevoie de ambii părinți pentru o dezvoltare armonioasă. Îmi iubesc cele două fetițe până la cer și înapoi și sunt sigur că și mama lor simte același lucru”, a spus Burcea.

„Am trimis notificare împreună cu avocații!”

Actorul crede că Andreea face tot ce poate ca să-l îndepărteze de copii și nu înțelege că lupta dintre ei le face mult rău fetițelor. „Tocmai de aceea mă întristează enorm când văd cum încearcă să mă îndepărteze de ele, neluând în seamă faptul că distorsionarea realității și această “luptă” nu le va face decât rău și le va crea o suferință dificil de vindecat. Copiii nu ar trebui să fie armele pe care le folosești pentru a-ți hrăni orgoliul!

Mă tot întreb de câteva zile cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om care vine „beat” la ușa ei si face scandal? Oare o mamă care simte că puii ei sunt în pericol nu ar face orice îi stă în putință pentru a nu lăsa copiii în prezența unui om “beat” nici măcar o secundă?

Dar, când ști perfect că acest lucru este doar o minciună, faci o postare pe internet (pentru a crea puțină vâlvă), apoi ieși liniștită la restaurant, nu suni nici măcar o dată să vezi ce fac copiii în prezența mea și apoi te arăți nemulțumită (tot pe internet) de faptul că fetițele nu au stat mai mult în vizită la tatăl „beat”, a mai spus actorul.

„Minciuna are picioare scurte”

Nu în ultimul rând, Burcea vrea ca Andreea să pună în fața instanței dovezile video, în care acesta a apărut beat la ușa casei sale și o avertizează pe vedetă că… minciuna are picioare scurte. „Am trimis notificare împreună cu avocații și am cerut să fie făcute publice „dovezile video”, având în vedere că toată casa dumneaei este împânzită de camere de luat vederi.

Dar poate văzând și ea filmările, a realizat că minciuna are picioare scurte (având în vedere că ea nu era prezentă când am luat fetițele și nu a fost niciodată, singura interacțiune fiind de fiecare dată cu bunica fetelor). Ar mai fi multe de zis, dar prefer să rezolv totul în instanță așa cum am făcut și până acum.

Și așa cum am reușit să îmi obțin dreptul de a mă putea bucura de minunile vieții mele, Ella și Clara. Mama lor consideră că decizia judecătorilor de a oferi custodie comună este o înfrângere pentru ea, dar ce nu realizează este că această decizie este cel mai mare câștig pentru fetițe!”, a mai spus fostul partener de viață al cântăreței.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre