Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul soț al Elenei Băsescu e din nou tată! Fiica lui Sida a fost pozată într-un mod uluitor, iar numele ei e la fel de interesant

Fostul soț al Elenei Băsescu e din nou tată! Fiica lui Sida a fost pozată într-un mod uluitor, iar numele ei e la fel de interesant
Fostul soț al Elenei Băsescu e din nou tătic de fată. Micuța lui a avut parte și de „prima ședință foto”, chiar în maternitate. Fericiții părinți au imortalizat primele clipe alături de bebelușă.

Bogdan „Sida” Ionescu e tată a trei, din acest moment. Aleasa lui, Sheila, i-a adus pe lume o fiică superbă care poartă acum un nume foarte interesant.

Bogdan Ionescu are doi copii cu Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României.

Fostul soț al Elenei Băsescu a ieșit din tiparele clasice, numind-o pe micuță Annelise. Ea s-a născut în cadrul unei clinici private și are parte de toată atenția medicală necesară nou-născuților, dar și de atenția părinților ei care radiază de fericire. În imaginile prezentate îl puteți vedea pe Bogdan „Sida” Ionescu zâmbind larg și drăgăstos către copila sa.

Cuplul a arătat-o lumii pe micuța Annelise în două fotografii candide, care surprind atât emoția unui nou început și care prevestesc și un viitor îmbelșugat micuței.

Probabil de emoție, părinții au uitat să scoată din cadru poșeta în valoare de câteva mii de euro. Detaliul a fost însă primit cu drag de admiratori, aceștia concluzionând că micuța va fi o fashionistă înrăită.

Unii au remarcat imediat poșeta Channel care tronează chiar lângă pătuțul micuței, a cărui chip este protejat momentan de către grijulii părinți.

Bogdan Ionescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Bogdan și Sheila s-au căsătorit în 2020, la începutul lunii octombrie. Au făcut căsătoria civilă al București, iar nunta fastuoasă într-un palat otoman, pe malul Bosforului, în Istanbul. Anul acesta, în vară, Bogdan a aflat că va fi tată de fată. Cu fosta soție, Elena Băsescu, are doi copii minunați, pe Traian junior și pe Anais.

El este în relații foarte frumoase cu mama primilor născuți. Și participă la toate evenimentele importante din viața lor, susține el. Până să se căsătorească, participa singur la evenimentele primilor săi copii, dar de când e însurat a integrat-o și pe soția sa în activitățile și viața familiei extinse.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre