Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul soț al Elenei Băsescu pleacă la turci să se însoare. Face nuntă pe malul Bosforului

Fostul soț al Elenei Băsescu pleacă la turci să se însoare. Face nuntă pe malul Bosforului
Fostul soț al Elenei Băsescu a trecut peste divorț și este pregătit să înceapă o nouă poveste, alături de iubita sa Sheila. Fostul ginere al lui Traian Băsescu, cunoscut sub numele de Syda, a decis să își ducă relația la nivelul următor.

Bogdan Ionescu o duce pe Sheila în Istanbul, Turcia, înainte de aniversarea unui an de realație, pentru a spune din nou „da” la starea civilă. Cei doi pregătesc mărețul eveniment în detaliu. Aceștia au stabilit nunta pe data de 3 octombrie, într-un cadru intim și special.

Faptul că au ales să își unească destinele în Turcia nu este o întâmplare, deoarece este locul în care frumoasa Sheila s-a născut. Cu toate că îndrăgostiții au ales să își facă nunta departe de ochii lumii, reporterii de la cancan.ro au aflat că ea se va desfășura într-un mod exclusivist și grandios, la un superb palat de pe malul Bosforului. Aici un apartament de lux în Cirigan Palace Kempinski poate fi închiriat pentru suma de 3.500 de euro/noapte.

Nu doar locul este de basm, ci și meniul de la nuntă, ales cât mai diversificat, atât cu preparate turcești, cât și românești.

Fiecare detaliu a fost atent pregătit pentru nunta lui Bogdan Ionescu cu frumoasa Sheila, ceea ce se așteaptă a fi evenimentul anului din showbiz-ul românesc.

Bogdan Ionescu i-a făcut un super-cadou iubitei

Cum recent Sheila a împlinit vârsta de 34 de ani, Syda s-a gândit că este ocazia perfectă să-i facă un cadou de excepție, ca dovadă a dragostei lui pentru frumoasa turcoaică.

Așa că i-a cumpărat un ceas elegant, iar iubita lui nu a ratat momentul de a arăta cadoul fanilor, pe Instagram.

„Prima mea zi de naștere sărbătorită în ultimii 10 ani când nu am fost plecată departe, în străinătate. Este și cea mai fericită! Te iubesc până la lună și înapoi, Mr Ionescu”, a fost mesajul Sheilei.

Syda și Sheila, izolați 75 de zile la țară

Fiind un om liber, după divorț, Syda a avut mai multe relații. De aproximativ un an, viața lui Bogdan Ionescu s-a așezat, însă, pe plan sentimental. Sheila este tânăra pe care o va duce în fața altarului.

În perioada stării de urgență în condițiile pandemiei de coronavirus, cei doi au fost la țară, la Mălureni, Argeș.

Bogdan Ionescu a trecut doar de câteva ori prin București, pentru a-și verifica afacerile, dar și pentru a-i vedea pe cei doi copii pe care-i are cu ELena Băsescu – EBA. Și atunci stătea în Capitală preț de câteva ceasuri, apoi dădea fuga la țară, la iubita lui.

Interesant este că Syda și-a contorizat, pe Instagram, zilele pe care le-a petrecut la țară, pe timpul pandemiei de coronavirus. A bifat nu mai puțin de 75, scrie cancan.ro.

Elena Băsescu a divorţat de Bogdan Ionescu după patru ani de mariaj (2012-2016). În urma căsătoriei lor s-au născut doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior, care stau cu mama lor, dar fostul soț nu are probleme în a-i vizita.

Ce nu știați despre Alex Velea. Artistul a jucat și în filme

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre