Simona Ionescu / Redactor Șef

Frații Tate primesc ajutor de la celebra familie Castellano. Iată ce face pentru ei fostul soț al Antoniei

Frații Tate primesc ajutor de la celebra familie Castellano. Iată ce face pentru ei fostul soț al Antoniei
Fostul soț al Antoniei se simte dator să sară în apărarea fraților Tate. Urmează și el altor vedete care, în ultimele săptămâni au făcut astfel de gesturi.

La finele lunii trecute Tribunalul București a decis prelungirea arestării preventive cu încă 30 de zile a fraților Andrew şi Tristan Tate în dosarul în care sunt cercetați pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane şi viol. Cei doi au fost reținuți în data de 29 decembrie 2022 și, din ziua următoare au fost plasați sub arest preventiv. În ciuda super avocaților pe care i-au angajat aceștia, nu au reușit să părăsească celula arestului capitalei.

Vincenzo Castellano sare în apărarea fraților Tate

„Aberant ce se întâmplă și ce se scrie în ziare”,  notează Vincenzo Castellano pe contul său de Instagram, unde distribuie un articol din presa națională care titrează: „Frații Tate dorm cu rândul în celulă să nu fie agresați. „Doi te țin și al treilea te violează””.

Vincenzo a fost soțul Antoniei și au împreună o fiică, pe Maya, care e în custodia lui.

Vincenzo Castellano este fostul soț al Antoniei, cei doi divorțând după mai mulți ani de relație și având, împreună, o fiică.

Articolul menționat de Vincenzo Castellano face referire la alte informații apărute în presa românească. „Frații Andrew și Tristan Tate ar fi avut necazuri, în Arestul Central al Poliției Capitalei, cu alți doi arestați care ar fi pretins că sunt criminali care omoară din plăcere. Primul, le-ar fi spus că este un ucigaș în serie, în timp ce al doilea susținea că ar fi descoperit o metodă prin care își poate otrăvi victimele fără să fie dovedit, lucru pe care l-ar fi descoperit atunci când și-a asasinat bunica”, scrie jurnalistul Andrei Dumitrescu de la ziarul Gândul.

Fotul soț al Antoniei sare în apărarea fraților Tate

Violatorii sunt violați după gratii

Presa citează poveștile unor violatori ajunși după gratii, care au povestit că „cei care violează în libertate trebuie să se aştepte să şi-o ia în puşcărie. Pe mine m-au luat din prima. Prima dată am fost violat la nici trei zile după ce a ajuns în celulă. Doi mă ţineau şi un al treilea îşi făcea de cap cu mine”. Un altul a ajuns, după gratii, din violator, infracțiunea pentru care fusese închis, victimă a acestei infracțiuni, după ce a fost abuzat de colegii de celulă.

Și Anamaria Prodan îi apără pe frații Tate

Fostul soț al Antoniei nu este singurul care sare în apărarea fraților Tate. La începutul acestei luni, Anamaria Prodan, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, și-a arătat public susținerea pentru ei.

Impresara a vorbit la un post de televiziune despre cazul acestora și a spus cum consideră că frații Tate nu ar fi trebuit să fie arestați dacă nu există probe concrete. „Oare nu se pot judecă în arest domiciliar? Oare sunt criminali atât de periculoși? Întreb doar! Există dovezi clare cu privire la acest caz? Înțeleg că fetele din acest dosar sunt pe arest domiciliar. Oare de ce nu putem trata că niște profesioniști cazurile acestea „celebre”? Oare de ce trebuie să facem un circ mediatic din orice? Nu cred că fac cinste țării!”, a punctat impresara.

Povestea familiei fostului soț al Antoniei. Au investit în locații de lux în București

Familia Castellano, care e și acționara clubului Bamboo din București, a deschis și a cumpărat în ultimele două decenii mai multe afaceri în România. Familia Castellano a apărut în România în preajma anului 1992, și s-a spus că ar fi rude cu Puppeta Maresca, prima femeia numită lider al Mafiei. Au investit în cluburi de lux, magazine de bijuterii și ceasuri, dar și în construcții sau agricultură.

Cei trei frați, Ciro, Lorenzo și Giosue au contolat, de-a lungul anilor, peste 20 de firme. Ciro, fratele cel mare, care e și tatăl fostului soț al Antoniei, a fost arestat în 2001 pentru presupuse legături cu Camorra, ramura a mafiei din Italia care acționează în zona Napoli, scrie Libertatea. A fost atunci extrădat în Italia. Mezinul este Lorenzo Castellano, iar numele său a apărut în dosarul „Cocaina” ca fiind unul dintre clienții lui Robert Sandu, nepotul fostului președinte al FRF, Mircea Sandu. Lorenzo Castellano a fost asociat în Zerillos Group, firmă care deținea două restaurante.

Oficial, conform datelor de la Registrul Comerțului, clubul Bamboo este controlat acum de firma Morgana Invest care are ca acționari: Bambu Tei – 99,99%, Vincenzo Castellano – 0,001%. La rândul ei firma, Bambu Tei este deținută de Giosue Castellano cu 99,96%. O altă firmă care aparține familiei Castellano este Vincast Invest, perin care e gestionat clubul Le Gaga. Asociaţii firmei bucureştene înfiinţată în 2009 sunt Vincenzo Castellano, fostul soţ al cântăreţei Antonia, şi Bambu Tei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre