Simona Ionescu / Redactor Șef

Fuego: Lupta cu morile de vânt e în van

Fuego: Lupta cu morile de vânt e în van
Unul dintre marii interpreți ai României, Fuego, spune ce a învățat de când coronavirusul a stăpânit omenirea.

Nu a avut încotro și a trebuit să se adapteze situației artistului care a fost obligat să sufere transformări, ca urmare a pandemiei. Ce sfaturi le dă Fuego prietenilor de pe Facebook.

Fuego: Lupta cu morile de vânt e în van

Perioada pandemiei a fost cumplită pentru orice artist în parte. Chiar dacă nu și-au putut exercita meseria pe care știu să o facă cel mai bine, aceștia s-au adaptat situației și au încercat să treacă cu bine peste acest moment neplăcut. În ceea ce îl privește pe Fuego, acesta spune că a învățat un lucru esențial: să nu își mai facă planuri mari. Acesta le-a explicat fanilor săi cum ar trebui să gestioneze situația.

„Se tot vorbește de noi valuri pandemice! Nu știu ce va fi și sincer, nici nu vreau să mă gândesc foarte mult la asta. Dacă e să fi învățat ceva din toată nebunia aceasta, e fix acest lucru.  Acela de a nu mai face planuri mărețe. Pentru că în orice secundă, fără drept de apel, ne poate fi răpită libertatea. Fără ca măcar să putem riposta în vreun fel anume.

Dacă vine un nou val, probabil că va trebui cumva să acceptăm această nouă realitate. Și să ne supunem, chiar dacă ne convine sau nu. Chiar dacă avem dubii și poate că multe lucruri nu sunt tocmai cele mai corecte și bine justificate”, a mărturisit faimosul artist.

„Mulți dintre artiști s-au văzut, peste noapte, fără posibilitatea de a face ce știu, fără împliniri, fără activitate și fără bani

Pe de altă parte, Fuego a vorbit despre situația industriei muzicale din România, care, spune el, are multe hibe și nereguli. Dar speră că toate lucrurile vor reveni la normal și artiștii nu vor fi obligați să rămână acasă, fără activitate și mai ales fără posibilitatea de a face bani.

„Dacă se vor sista din nou evenimentele și concertele, nu va fi simplu pentru noi, artiștii, profesia liberală cel mai puternic afectată. Dar ne vom adapta și vom face, într-un fel sau altul, față situației. Nu e resemnare, dar lupta cu morile de vânt, atunci când nu există unitate, este în van.

Pandemia a lovit din toate punctele de vedere. Și mulți dintre artiști s-au văzut, peste noapte, fără posibilitatea de a face ce știu. Fără împliniri, fără activitate și fără bani. Iar în România, într-o așa zisă industrie muzicală cu multe hibe și nereguli la modul general, este cu atât mai dezastruos! Sper să nu fie cazul și ușor, ușor, să ne redresăm! Va doresc zi perfectă!”, a mai spus acesta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre