Simona Ionescu / Redactor Șef

Fulgy, anunț de ultimă oră. A luat o decizie majoră cu privire la familie

Fulgy, anunț de ultimă oră. A luat o decizie majoră cu privire la familie
Fiul Clejanilor pare dependent de Internet. Le arată fanilor ce face, ce gândește, ce planuri are. Acum spune că lasă tot și pleacă în vacanță.

Fulgy a fost ”vedeta” presei și a Internet-ului din ultima vreme. A ajuns pe mâna polițiștilor și a magistraților, a jignit multă lume, a amenințat. Pare că acum și-a revenit și tot ce își dorește este să plece într-o vacanță unde să se simtă bine și apreciat.

Fulgy, anunț de ultimă oră. A luat o decizie majoră

Fiul Clejanilor (23 de ani) a avut o perioadă grea. Pare că celebrii săi părinți, Viorica și Ioniță Manole, au făcut progrese cu fiul și fiica lor, ambii cu probleme cu drogurile, cu băutura și cu atitudinea.

Fulgy, adică Manole Dan Constantin-Fulgeraș, și-a anunțat fanii că pleacă în vacanță. El i-a anunțat pe miile de adimiratori că va lipsi de pe Internet, dar este greu de crezut. Fulgy transmite de oriunde, oricând are chef.

Tânărul a anunţat că va anula proiectul cu emisiunea, pentru că va pleca într-o vacanţă. Fiul Clejanilor şi-a luat la revedere de la fani şi a anunţat că pleacă într-o vacanţă. Nu ştim dacă această „vacanţă” este la spital sau va pleca într-un loc unde să se relaxeze.

„Dragii mei, acesta este ultimul meu story. Eu mâine plec într-o vacanță, anulez tot ce am pus cu emisiunea și cu tot, și să vă ajute Dumnezeu, cum m-a ajutat pe mine. Este totul ok, frații mei, familia mea, lucrurile se spală în casă, nu afară, iar eu vă pup”, le-a transmis fanilor decizia lui, pe Instagram.

L-a luat în vizor și pe Mădălin Voicu

Fulgy a fost subiectul unor declarații dure. Nu s-a sfiit să jignească în stânga și în dreapta. A început cu Alex Velea și a încheiat cu Mădălin Voicu.

„Foarte dezamăgit sunt de domnul Mădălin Voicu, care vorbește și nu știe nimic cu vioara. L-ai auzit și tu pe Marin Alexandru de la Ciocârlia? Păi, mă respectă ăla și nu mă respecți tu? Că te fac de comandă. Și muzical, și pe talent, bani și ce vrei tu. Mă faci tu pe mine sărac și de…? Așa vorbești tu?

Niște fraieri. Eu sunt bine, terminaților! La un moment dat ai spus, Mădăline, terminatule… că iei de alea, că nu ți se mai scoală. Te-a lăsat nevastă-ta, ca idee. Să moară familia mea, că se uită lumea că sunt diferit de toți. Sunt interesat, interesant, iar eu am numai de câștigat. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu-s la pușcărie ” a spus Fulgy.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre