Simona Ionescu / Redactor Șef

Fulgy, chemat din nou în fața judecătorilor chiar de Mărțișor. Fiul Clejanilor nu mai scapă de probleme

Fulgy, chemat din nou în fața judecătorilor chiar de Mărțișor. Fiul Clejanilor nu mai scapă de probleme
Primăvara aceasta nu se anunță frumoasă pentru Fulgy. După o relație scurtă cu Bia Khalifa, fiul Clejanilor e din nou singur, dar au venit pe capul lui și alte greutăți.

Dosarul de tâlhărie îi dă lui Fulgy multe palpitații. Artistul va trebui să plătească, altfel va fi executat silit.

Fulgy trece prin  momente deloc plăcute. Nu i-a plătit jurnalistului pe care l-a agresat daunele obținute în instanță, așa că judecătorii l-au chemat să dea din nou cu subsemnatul. El va trebui să fie la tribunal chiar pe 1 martie, iar oamenii legii vor decide dacă va fi sau nu executat silit pentru cei 2000 de euro pe care nu i-a scos nici acum din buzunar.

De asemenea, judecătorii au spus că fiul Clejanilor trebuie să presteze muncă în folosul comunității, dar și să se facă tratament medical.

Ce s-a stabilit în sentință

Pentru fapta comisă în anul 2021, Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. El a mai avut de plată și suma de 4500 de lei, însemnând cheltuieli judiciare. „Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraș la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie-fapta din 10.07.2021.

Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. Impune inculpatului obligaţia de a se supune măsurilor de control, tratament sau îngrijire medicală.

Impune inculpatului obligaţia de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Protecția a Copilului Sector III sau la Arhiepiscopia Municipiului Bucureşti.

Dacă pe parcursul termenului de încercare, cu rea-credinţă, nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţiile impuse, sau în situaţia săvârşirii unei noi infracţiuni, instanţa va revoca suspendarea şi va dispune executarea pedepsei.

A fost plasat și în arest la domiciliu

Constată că inculpatul a fost reţinut în cauză în data de 10.07.2021 şi plasat în arest la domiciliu în perioada 11.07.2021-04.08.2021. Admite în parte acţiunea civilă exercitată de partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif. Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale.

Obligă inculpatul la plata sumei de 4.500 de lei-cheltuieli judiciare către stat, din care 3.000 de lei ocazionate de efectuarea urmăririi penale stabilite prin rechizitoriu”, au spus magistrații.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre