Simona Ionescu / Redactor Șef

Fulgy n-a scăpat de probleme. Cu instanța nu se negociază, așa că joacă cum i se cântă

Fulgy n-a scăpat de probleme. Cu instanța nu se negociază, așa că joacă cum i se cântă
Viorica și Ioniță de la Clejani au din nou sufletul încărcat. Fulgy este citat într-un dosar care vizează problemele pe care le are cu drogurile.

Fulgy este obligat să asculte de oamenii legii. Iar aceștia au decis: va urma un tratament medical ca să scape de dependența de droguri.

Fulgy n-a scăpat de probleme. Cu instanța nu se negociază, așa că joacă cum i se cântă

S-a drogat și nu doar odată, iar magistrații au hotărât ca fiul Clejanilor să fie internat pentru a se vindeca. Decizia magistraților nu are cale de atac. „Admite excepţia de necompetenţă teritorială invocată din oficiu.

Declină competenţa de soluţionare a sesizării de înlocuire a măsurii de obligare provizorie la tratament medical, dispusă cu privire la intimatul Manole Dan Constantin Fulgeraş în favoarea instanţei competente – Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti (instanţă în circumscripţia căreia se află unitatea sanitară Centru de Evaluare şi Tratament a Toxicodependenţelor pentru Tineri 2 sf. Stelian).

Fără cale de atac

Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu intimatului, av. Nefliu Mariana Daniela, în cuantum de 313 lei, rămâne în sarcina statului şi se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Fără cale de atac”, potrivit spynews.

A primit și doi ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie

Anul trecut, băiatul Clejanilor a fost judecat pentru tâlhărie, după ce s-a năpustit asupra unui jurnalist. El a primit doi ani de închisoare cu suspendare pentru fapta comisă. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului Manole Dan Constantin Fulgeraș (…)

Dispune obligarea provizorie a inculpatului la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (…) Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (…) dispune (…) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”, a fost decizia luată de autoritățile române anul trecut.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre