Simona Ionescu / Redactor Șef

Fulgy și-a găsit nașul. Bia Khalifa îl pune la pământ cu ultimele declarații: „E un sărac lipit, el nu mi-a dat un leu”

Fulgy și-a găsit nașul. Bia Khalifa îl pune la pământ cu ultimele declarații: „E un sărac lipit, el nu mi-a dat un leu”
Dacă până acum a ținut cu fostele iubite, Bia Khalifa se pare că știe ce face, iar lui Fulgy n-o să-i cadă prea bine.

După ce a jignit-o în fel și chip în fața jurnaliștilor, Bia Khalifa pune piciorul în prag și îl face de râs pe fostul iubit.

”Lepră, psihoză de om, un om de ultimă speță” și multe alte cuvinte grele i-a adresat Fulgy fostei sale iubite alături de care, spunea odinioară, că ar vrea să-și clădească o familie. După ce a aflat tot ce a spus despre ea, Bia Khalifa a dat cărțile pe față și a spus întregii Românii ce comportament are Fulgy atât cu fostele iubite, cât și cu familia sa. Ea susține că tânărul mințea în toate postările pe care le face în online.

Bia și Fulgy păreau că se iubesc. Acum se împroașcă în public cu noroi

„Fulgy și-a făcut părinții în ultimul hal”

„Fulgy nu știe decât să jignească așa cum a făcut cu mine, cu fosta lui, cu părinții lui, dacă dați o căutare pe Google găsiți cum Fulgy și-a făcut părinții în ultimul hal, chestie pe care eu n-am făcut-o. Omul știe doar să mintă, să jignească și da, într-adevăr ordinul de restricție s-a ridicat pentru că el mi-a scris de pe un cont fake și nu s-a pus în considerare.

Noi ne-am judecat pe ordinul de restricție care are legătură doar cu mesajele de amenințare din seara aia. Oricum el m-a amenințat mereu și când eram împreună, de asta n-am mai vrut să fiu cu el”, a spus Bia Khalifa pentru Spynews.

„Ba chiar mi-a luat din geantă fără acordul meu, pe lângă faptul că mi-a mai cerut”

Tânăra merge mai departe și afirmă că nici nu se pune problema ca el să îi dea vreun ban în perioada relației, pentru că el trăiește din banii părinților. În schimb însă, i-ar fi luat bani din geantă. ”El spune așa de toate fostele lui, problema e la el, nu la mine. Se știe foarte bine cum și-a tratat toate femeile din viața lui, cum o tratează pe maica-sa, pe taică-so.

Fulgy și noua cucerire

El nu are niciun venit, e un sărac lipit, el nu mi-a dat un leu, ba chiar mi-a luat din geantă fără acordul meu, pe lângă faptul că mi-a mai cerut. Eu am toate chestiile astea dovezi pe Whatsapp, dar le țin pentru procesul penal, nu pentru ordinul de restricție, că ăsta a fost un nimic, se bucură degeaba. La procesul penal se va vedea că legea e lege”, a mai spus Bia Khalifa.

Fulgy și-a făcut o nouă relație?

La ieșirea din secția de poliție, pe Fulgy nu a venit să-l ia familia, ci o domniță. Imediat ce a scăpat de brățara de la picior, el a urcat în mașina tinerei și imediat a sărutat-o, apoi cei doi au plecat fericiți, împreună.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre