Simona Ionescu / Redactor Șef

Fulgy și Margherita, puși cu botul pe labe de părinți. Au terminat cu prostiile și s-au reapucat de cântat

Fulgy și Margherita, puși cu botul pe labe de părinți. Au terminat cu prostiile și s-au reapucat de cântat
Viorica și Ioniță de la Clejani sunt puși pe fapte mari. A trecut pandemia și s-au apucat temeinic de cântat.

Viorica, Ioniță, Fulgy și Margherita vor cânta din nou împreună. Tata și mama au aranjat deja concerte în țară, dar și în străinătate.

Fulgy și Margherita, puși cu botul pe labe de părinți. Au terminat cu prostiile și s-au reapucat de cântat

Potrivit informațiilor oferite de click, Viorica și Ioniță de la Clejani lucrează de mama focului la un proiect pe care și l-au dorit enorm. E vorba de un concert extraordinar la Bruxelles, care va avea loc pe 30 aprilie și se va desfășura în cadrul unuia dintre cele mai renumite festivaluri internaționale. Ioniță e extrem de încântat de acest lucru și abia așteaptă să-i încânte pe cei care îl iubesc cu melodii vechi, dar interpretate în stilul caracteristic al Clejanilor, îmbinând mai multe genuri muzicale.

„Vom aduce în prim plan piese vechi, din secolul 18, 19”

„Acum venim cu un proiect la care lucrăm din ianuarie. Este vorba despre concertul pe care îl avem la Bruxelles, pe 30 aprilie, care este foarte important pentru noi pentru că face parte din cele mai prestigioase festivaluri internaționale. Vom aduce în prim plan piese vechi, din secolul 18, 19, cântate în maniera Viorica și Ioniță, precum Bordeiașul și Bobârlica, iar noutatea este că am adus și niște elemente interesante.

Venim cu chitara electrică cu distors și va fi un stil etnic, rock, progresive. Organizatorul asta ne-a cerut și ne-am propus să nu stea nimeni jos. (…)

Invitația a venit înainte de pandemie, însă din cauza acestor reguli, s-a reprogramat. Concertul va dura o oră, iar Goran Bregovic va cânta în prima zi. Pe 1 cântăm la Londra, iar pe 11 iunie în Austria. Anul 2022 va fi forță și național, dar și internațional.”, a spus Ioniță.

Fulgy și Margerita muncesc din greu alături de părinți

După toate poveștile neplăcute prin care au trecut, Fulgy și Margherita s-au cumințit și vor cânta alături de părinții lor. „Fulgy și Margherita sunt și ei în concertul din Bruxelles. Mulțumesc lui Dumnezeu, am doi copii talentați care  vin la repetiții, sunt acolo își dau interesul. Totul este bine acum. Nu vreau să intru în detalii. Nu vreau sa mai vorbesc despre problemele noastre.”, a mai spus artistul.

„Am 11 oameni cărora trebuie să le dau de mâncare”

Pe de altă parte, soțul Vioricăi susține că pandemia i-a lăsat fără bani, dar cel mai greu a fost când nu a putut să-și plătească echipa. Acum însă, toate problemele se vor risipi. „Bineînțeles că această criza ne-a afectat foarte mult. Nu mai ai de lucru, am cheltuit economiile, ajungi de nu mai faci nimic.

Păi dacă nu produci, ce cheltui? Și în afară de muzică, noi nu facem altceva. Lipsa activității a fost cruntă pentru noi.  Eu sunt lider de trupă, în spatele meu am 11 oameni cărora trebuie să le dau de mâncare. Oamenii au înțeles și am făcut o echipă până la capăt.”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre