După ce a fost prins drogat, fiul Clejanilor a fost obligat de instanță să se interneze într-o instituție specializată.
Fulgy trage sforile. Face orice e posibil să iasă basma curată în scandalul drogurilor
Fulgy a uitat, se pare, de perioada în care umbla drogat și nu consideră că trebuie să se interneze ca să scape de dependență, cum au spus judecătorii. Potrivit informațiilor oferit de SpyNews, el a solicitat instanței să anuleze hotărârea judecătorească. Doar că tânărul nu a luat în seamă un aspect extrem de important.
Tratamentul medical se poate întrerupe doar după ce există o expertiză medico-legală privind stareaw de sănătate a lui, iar magistrații nu vor putea să facă nici un pas până când nu vor primi recomandarea medicilor. „După primirea raportului de expertiză medico-legală şi a concluziilor medicului de specialitate, instanţa, în şedinţă publică, ascultă concluziile procurorului, ale persoanei faţă de care este luată măsura de siguranţă şi ale avocatului acesteia.
Precum şi ale expertului şi medicului desemnat de aceasta, atunci când consideră necesar, şi dispune fie încetarea măsurii obligării la tratament medical, fie internarea medicală”, spune legea.
„Dispune obligarea provizorie a inculpatului Manole Constantin Fulgeraș la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate”
În plus, instanța a fost extrem de clară când l-a obligat pe fiul Clejanilor să urmeze un tratament de specialitate. Iar dacă nu va ține cont de ceea ce spun oamenii legii, atunci va suporta consecințele.
„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului Manole Dan Constantin Fulgeraș, propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021.
Dispune obligarea provizorie a inculpatului Manole Dan Constantin Fulgeraș la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (…) Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (…) dispune (…) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”, se arată în hotărârea judecătorească.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook