Simona Ionescu / Redactor Șef

A recunoscut. Gabi Bădălău i-a dat papucii Biancăi Drăgușanu. Diva cu sufletul rănit s-a pus pe aruncat săgeți

A recunoscut. Gabi Bădălău i-a dat papucii Biancăi Drăgușanu. Diva cu sufletul rănit s-a pus pe aruncat săgeți
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu formau unul dintre „cuplurile atipice” din showbizul românesc. Apropiații celor doi nu vedeau niciun fel de portiveală între ei, însă amândoi au fost suficient de ambițioși cât să închidă gura lumii cu o relație întinsă pe aproape trei ani.

Oricâți bani ar avea el și oricât de divă ar fi ea, Bianca și fiul de politician, Gabi Bădălău, și-au spus adio. Nu e prima oară când se despart, însă de data aceasta Bădălău a fost cel care a spus „stop!”.

Mai mult, despărțirea pare să nu fie o noutate, Bianca dând semnale în acest sens încă de acum două săptămâni.

„Gabi este deja fostul meu iubit”

Întrebată dacă vrea să îmbrace rochia de mireasă, cu Gabi Bădălău ca soț, blonda a răspuns tranșant: „De ce (n. să mă mărit)? Mi-e foarte bine așa. Mă leg la cap fără să mă doară?”, a spus Bianca Drăgușanu în cadrul unui interviu acordat celor de la Xtra Night Show. Mai mult, în cadrul aceleiași apariții, diva a declarat că nu vrea să mai vorbească deloc în fața camerelor despre relația sa cu Gabi Bădălău.

Astăzi, ziarul Puterea a publicat, în exclusivitate, confirmarea Biancăi vizavi de ruptura de fiul politicianului PSD: „Da, m-am despărțit de Gabi Bădălău. Gabi este deja fostul meu iubit. Nu vreau să comentez mai mult acum!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

O săgeată și o „reclamă mascată”

Bianca a aruncat o săgeată înmuiată în venin pentru Bădălău, la scurt timp după ce a apărut informația că s-au despărțit. Blonda a postat pe rețelele sociale o poză cu ea la piscină, făcând reclamă la un pachet din zona turistică. Totodată, a avut și un mesaj plin de subînțeles:

„Eu sunt de neuitat!”, a scris Bianca.

Rămâne de văzut dacă Gabi Bădălău se va întoarce la ea sau va pune capăt relației care a stârnit, pe parcursul celor trei ani, fel și fel de reacții în rândul amatorilor de monden.

Bădălău se concentrează pe copii, însă nu prea îi iese

În ultima vreme, Gabi Bădălău a încercat să arate că este un tată preocupat. La fiecare vizită a copiilor săi, pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu, fiul de politician încearcă să imortalizeze cât mai multe momente, pe telefonul mobil.

Astfel că recent a făcut o gafă. Bădălău a realizat un filmuleț cu telefonul mobil în timp ce conducea un Bentley pe autostradă. În clip se vedea că nu e suficient de atent la drum, iar cei doi băieți ai săi se jucau pe bancheta din spate fără să poarte centuri de siguranță.

Important e de menționat este și că fosta nevastă, artista Claudia Pătrășcanu, cu care acesta se află într-un continuu scandal de mai mulți ani, a fost dată în judecată de Bianca Drăgușanu pentru defăimare. Potrivit Biancăi, artista a pierdut în instanță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre