Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău, pus la punct de propria mamă. Disperată că i-a făcut familia de râs, femeia l-a bătut cu papucul

Gabi Bădălău, pus la punct de propria mamă. Disperată că i-a făcut familia de râs, femeia l-a bătut cu papucul
Gabi Bădălău stă drepți în fața familiei. De când umblă cu Bianca Drăgușanu, mama afaceristului e cu nervii în pioneze.

Să nu fi se maturizat îndeajuns Gabi Bădălău? Bărbatul dă mereu cu stângul în dreptul și caută motive de ceartă.

Gabi Bădălău, pus la punct de propria mamă. Disperată că i-a făcut familia de râs, femeia l-a bătut cu papucul

Nu cu mult timp în urmă, Gabi Bădălău a făcut iar o boacănă, fără să se gândească la consecințe. Afaceristul a început să arunce iar cu noroi în Claudia Pătrășcanu, de a implicat-o în poveștile sale și pe Bianca Drăgușanu. El și-a amenințat fosta soție că Bianca e o ”smardoaică” și ar fi bine să știe asta, dacă nu vrea cumva să aibă probleme și mai mari. Oare Bianca știe că e folosită drept armă de bătaie?

„Așa că stai cuminte și vezi ce faci”

”Lui, cum nu-i convine ceva și îl deranjează adevărul, deși adevărul ține de acțiunile lui, începe să turuie ca să nu tacă… Să amenințe… Crezând că mă sperie pe mine ceva. A trecut de la amenințarea că-mi ia el copiii. Că el este cel mai în măsură să le dea educația potrivită, la amenințarea că vorbește cu iubita lui să mă potolească puțin prin presă.

Ca apoi la amenințarea să am grijă. Citez: ”știi bine că iubita mea e smardoaică și o știe toată țara. Așa că stai cuminte și vezi ce faci”. Adică o pune pe iubita lui să mă bată dacă nu mă potolesc, cu tot felul de dovezi”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Click.

Bianca Drăgușanu nu va fi niciodată acceptată de familie

Sursele spun că indiferent ce ar face Bianca Drăgușanu ca să-i facă pe plac mamei soacre, aceasta consideră că Bădălău și-a făcut familia de râs cu poveștile sale de amor și a luat atitudine. Potrivit unor surse Spynews,  doamna Bădălău și-ar fi ieșit din minți și i-a făcut băiatului său un scandal monstru.

Ba chiar a scos papucul din picior și l-a alergat toată curtea ca să-l corecteze așa cum scrie la carte. Iar Bădălău, spun sursele, s-ar fi supărat și i-ar fi ținut piept, afirmând despre mama sa că este ”cel mai rău om din viața sa”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre