Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău rămâne Don Juan-ul mioritic. Vrea să combine o prietenă de-a lui Răzvan și Dani

Gabi Bădălău rămâne Don Juan-ul mioritic. Vrea să combine o prietenă de-a lui Răzvan și Dani
În timp ce Bianca Drăgușanu face eforturi mari ca să arate din ce în ce mai bine, iubitul Gabi Bădălău pare interesat de altceva. Recent, s-a chinuit să combine o prietenă de-a lui Răzvan și Dani.

Prietena și colega lui Răzvan și Dani, Ramona Olaru l-a acompaniat pe Gabi Bădălău la un club renumit din București. Bărbatul ar fi făcut orice să-i cadă în brațe.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, Gabi Bădălău s-a afișat recent alături de frumoasa Ramona Olaru la un club din București. Semn că relația cu Bianca Drăgușanu nu mai e de mult ce-a fost. Chiar dacă au petrecut sărbătorile împreună și blonda a dat mulți bani din buzunar ca să fie perfectă în fața iubitului.

Bădălău vrea să o combine pe Ramona Olaru. Sursă foto: Cancan

Bădălău și Ramona au venit la club îmbrăcați la patru ace și au stat împreună cu un alt cuplu. Sursele susțin că acesta s-a învârtit în jurul Ramonei Olaru, sperând, probabil, că tânăra, care nu are noroc la bărbați, o să-i cadă în brațe. Doar că Ramona știe foarte bine ce vrea, așa că Bădălău s-a chinuit degeaba.

Și-a vărsat amarul într-o shaorma

În jur de ora 1 dimineața, cei doi au părăsit clubul. Ramona a plecat la casa ei, iar Bădălău și-a vărsta amarul într-o shaorma. De ciudă probabil că vedeta de la Antena 1 nu să lasă așa de repede. Oare Bianca o fi fost informată de ce face iubitul său când era se recuperează după o intervenție estetică?

Bianca i-a ținut piept Loredanei Groza

Bianca se recuperează după un lifting facial pentru care a plătit nu mai puțin de 11.000 de euro. O perioadă vedeta a mers cu cagula pe față, dar recent s-a lăsat filmată de o prietenă și le-a arătat fața prietenilor din online. Recent, Bianca Drăgușanu a făcut și o declarație în care spune că și Loredana Groza și-a făcut operații estetice, doar că nu vrea să recunoască.

Bianca Drăgușanu și-a făcut lifting facial de 11.000 de euro

„Sau să zic ca Loredana Groza că nu am liftinguri, operații estetice, nu am nicio intervenție, nu cunosc botoxul”

„În fine, eu sunt curajoasă și asumată. Eu nu spun că mă dau cu cremă de gălbenele și d-astea. Niciodată… Sau să zic ca Loredana Groza că nu am liftinguri, operații estetice, nu am nicio intervenție, nu cunosc botoxul, nu beau, nu fumez, nu pierd nopțile, fac yoga… Adică, în tinerețe era foarte bătrână…

Dar să fim sinceri, majoritatea dintre noi, și dau și exemple: Adelina, eu, Loredana… în tinerețe eram bătrâne. Dar eu sunt sinceră, recunosc. Păi, eu câștig bani din cum apar, normal că mă fac… Dacă aș câștiga bani din ouă mi-aș face fermă. M-aș face găină (râde în hohote, n. red.). Dar care e situația? Eu recunosc. Unele zic că își fac rinoplastie că nu respiră bine… Băi, mă lași?! De aia le fac de trei ori…”, s-a destăinuit Bianca.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre