Simona Ionescu / Redactor Șef

Colega lui Răzvan și Dani a rămas din nou singură. Toată lumea se aștepta la nuntă

Colega lui Răzvan și Dani a rămas din nou singură. Toată lumea se aștepta la nuntă
Fosta asistentă a lui Răzvan și Dani e din nou singură. Blonda a pus stop relației cu tatăl copiilor săi cu câteva luni în urmă, dar s-a aflat abia acum. Apropiații sperau la o nuntă.

Flavia Mihășan, una dintre cele mai iubite colege ale lui Răzvan și Dani, a început anul așa cum nu și-ar fi dorit. Singură, cu doi copii. Vedeta și Marius Moldovan au fost împreună timp de cinci ani. Cu puțin timp în urmă, vorbea de nuntă.

Au păstrat o relație de prietenie de dragul copiilor

Cei doi au avut mai multe tentative de a înnoda relația, dar nu s-a mai putut și s-a ajuns la despărțire. Din ce se vede, nici acum blondina n-a avut noroc. Este a doua oară când toată lumea se așteaptă la o nuntă, dar Flavia și tatăl copiilor ei decid să-și despartă drumurile. Așa a pățit și cu actorul Alexandru Ion, alături de care a trăit patru ani de iubire.

Chiar dacă Flavia și Marius nu mai locuiesc împreună, au păstrat o relație de prietenie pentru a-și crește cei doi băieți frumos, scrie cancan.ro.

Flavia Mihășan e din nou singură

„E un pariu pentru cupluri”

Cu ceva timp în urmă, Flavia vorbea despre ce tată și partener minunat este Marius Moldovan, dar iată că lucrurile s-au schimbat radical. „E un pariu pentru cupluri, (n.r. creșterea copiilor, fără ajutor din afară). Cine spune că e simplu, «bravo, felicitări!», dar sunt cazuri rare. Eu una nu cunosc, deși am prietene cu copii mici. Hai să fim realiști! Nu mai ai resursele tu ca femeie, tu ca bărbat, dacă asta faci”.

Flavia s-a despărțit de tatăl copiilor săi după cinci ani de iubire

„Se întâmplă ca unul dintre noi să adoarmă lângă copil”

„Nu zic că nu ar trebui să avem bone sau bunici, dar să zicem că nu avem. În cazul meu, toată energia pe care o am, mi-o consum așa, la fel și soțul meu. Oricum, se întâmplă ca unul dintre noi să adoarmă lângă copil. Este destul de dificil să mai ai momentele alea, dar asta nu înseamnă că ele nu există, ci există printre picături, așa cum putem, cum se întâmplă”, a mărturisit Flavia Mihășan, pentru Viva.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre