Simona Ionescu / Redactor Șef

Anghel Damian și Theo Rose, nuntă formală, fără tam-tam. „Va fi o chestie total discretă”

Anghel Damian și Theo Rose, nuntă formală, fără tam-tam. „Va fi o chestie total discretă”
Povestea de iubire dintre Theo Rose și Anghel Damian a ajuns la alt nivel. Cei doi au de ales între trei perechi de nași, iar decizia finală va fi luată în funcție de un criteriu important.

Anghel Damian o va duce la altar pe frumoasa mămică a copilului său, Theo Rose. Cine vor fi nașii.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, atât cununia civilă cât și nunta vor avea loc în vara anului viitor, cât mai aproape de ziua lor de naștere. Theo a venit pe lume pe 8 august, iar iubitul său s-a născut pe 9 august la București. Se pare că nunta nu va fi în București, iar la eveniment vor participa cei mai buni prieteni și familia. În ceea ce îi privește pe nași, au de ales între trei perechi. Nu se vor grăbi cu decizia finală, pentru că vor părinți spirituali model.

Anghel Damian, la detectorul de minciuni

Cu ceva timp în urmă, Anghel Damian a participat la un vlog realizat de Selly unde a fost supus unui test la detectorul de minciuni. A fost un adevărat spectacol, întrebările fiind puse de Codin Maticiuc. Anghel Damian a spus că nu știe data când se va căsători, dar un lucru e sigur: o va face. Chiar dacă Theo Rose a fost simpatică și a spus tuturor că iubitului său nu-i plac nunțile: „Întreabă-l dacă vrea, mai bine. Nu când mă ia. A spus că nu îi plac nunțile și apoi a spus lumea că nu vrea să mă ia.”

Theo Rose nu mai are timp să se întâlnească cu prietenele

Nuntă formală?

Anghel Damian nu exclude însă ca nunta să fie una pe repede înainte, fără nici un fel de tam-tam. „Așa cum îmi imaginez eu și cum am vorbit noi despre situația asta cred că o să fie ceva, adică pur și simplu o să zicem Hai la biserică acum, mâine la cununia civilă și va fi o chestie total discretă, fără tam-tam. După nunta aia formală, paranghelia (…) Așa spun eu și așa cred că se va întâmpla pentru că am apucat să vorbim despre asta.”, a mărturisit regizorul.

„Nu am timp să ies în oraș cu prietenele”

Să fii și artistă și mămică e uneori foarte greu, de aceea Theo Rose are foarte rar timp să vadă și ceva pentru sufletul său. „Nu e simplu să te împarți între familie și carieră. Nu am timp să ies în oraș cu prietenele, însă ele au învățat să treacă pe la noi, pe acasă, oricând vor să ne vadă, seara, după ce ne terminăm treburile. Cinele cu Anghel au loc mai rar, dar ele există și le prețuim mult mai mult acum”, a spus artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre