Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău și Bianca îi dau o replică dură Claudiei Pătrășcanu. Fosta nevastă a spus că un călugăr a prezis că el e sufletul ei pereche, Bianca demonstrează contrariul

Gabi Bădălău și Bianca îi dau o replică dură Claudiei Pătrășcanu. Fosta nevastă a spus că un călugăr a prezis că el e sufletul ei pereche, Bianca demonstrează contrariul
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu petrec momente tandre în mașina de lux a bărbatului, în timp ce fosta soție a acestuia povestea cum un călugăr le-a prezis că vor fi împreună pe viață. Între timp Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au devenit ei înșiși suflete pereche și se bucură să arate lumii cum stau lucrurile.

De 1 mai, ca „tot românul”, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au pornit spre mare, unde au petrecut în cluburile de fițe Ziua Muncii și deschiderea sezonului litoral. La întoarcere au dezvăluit imagini tandre. Mai întâi Gabi Bădălău a postat o fotografie din mașină, în care alături de el apare umărul Biancăi Drăgușanu, dar și șuvițele ei șatene ondulate se văd perfect. Din aceeași mașină, Bianca a făcut o postare reclamă la o bijuterie cu care are contract, dar apoi a dat-o în romantism grav.

Gabi Bădălău nu a îndrăznit să posteze și chipul Biancăi, îi arată doar umărul

„Ai așteptat să-ți spun ce simt / Dar veșnicia n-are timp / Așa că am ales să te iubesc / Ca un simplu muritor de rând / Am crezut că voi muri de sete / Așteptându-mi sufletul pereche / Dar noi ne-am promis / Că ne vom revedea, demult / Înainte să ne fi născut”, melodia de la Motans e noua melodie a cuplului Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău.

Bianca a filmat display-ul mașinii și mâinile ei și ale iubitului ei încleștate tandru pe  schimbătorul de viteze. Clipul e lung, plin de suspans și emoții.

Bianca și Gabi, suflete pereche și părinți care se distrează în cluburi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt amândoi părinți, însă dincolo de obligațiile față de copiii lor știu cum să guste plăcerile vieții din plin și se bucură să petreacă până la răsăritul soarelui în cluburi. Cei doi au o relație care durează deja de câțiva ani și se declară a fi cu adevărat suflete pereche.

O palmă dată peste obrazul Claudiei Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, și mama fiilor acestuia, care povestea, recent, într-un podcast, cum li s-a prezis o viață împreună, de către un călugăr cu care s-au întâlnit chiar la începutul relației lor. „Ne-a oprit un călugăr și a spus: Voi doi veți rămâne împreună. Ne-a pufnit râsul pe amândoi. Era ceva așa…”, și-a amintit Claudia Pătrășcanu.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre