Gabi Bădălău, ieșire violentă la adresa fostei soții. Acuzații deosebit de grave în legătură cu copiii

Gabi Bădălău, ieșire violentă la adresa fostei soții. Acuzații deosebit de grave în legătură cu copiii
Chiar dacă au divorțat iar procesul pentru custodia copiilor a fost încheiat și acesta, micuții lor fiind încredințați mamei, scandalul pare să nu se mai termine între Gabi Bădălău și fost sa soție, Claudia Pătrășcanu. Artista a luat, recent, o decizie majoră în ceea ce îi privește pe micuți, iar scandalul tocmai a explodat.

Gabi Bădălău a replicat violent pe  rețelele sociale, după declarațiile fostei sale soții, legate de copii. Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au doi fii, Gabriel, de opt ani, și Nicolas, de șase. După divorț, decizia a fost ca micuții să învețe la o școală privată, cu predare exclusivă în limba engleză, drept pentru care cel mare a luat și meditații înainte de a începe școala. Costurile de școlarizare sunt achitate de tatăl copiilor, Gabi Bădălu.

Claudia Pătrășcanu a  povestit, în podcasul „În oglindă” de ce în timpul divorțului Gabi a cerut custodia copiilor. A fost ambiția socrilor, mai mult decât a lui. El ar fi acționat la comandă.

Claudia Pătrășcanu: socrii nu i-au vrut pe copiii ei

„Nici măcar dumnealor  nu și-au dorit acești copii. Asta a fost o ambiție ( n.r. – cererea de către Gabi Bădălău, în instanță a custodiei copiilor). Nu știu ce o să le spun copiilor când vor crește. Pentru că tatăl spunea că își dorește copiii pentru familia lui. Mereu spunea lucrul acesta. Dar bunicii… un bunic care își iubește cu adevărat nepoții niciodată nu poate să îi rupă de mama lor. L-am întrebat pe Gabi, într-o zi, printr-un mesaj: Ce ar fi simțit mama ta dacă cineva ar fi vrut să te ia de lângă ea? Doar gândul că au încercat să facă lucrul acesta, pentru mine, e prea mult”, a relatat Claudia Pătrășcanu.

Artista susține că, după ce s-a terminat procesul tatăl copiilor nu a mei venit să îi ia la el acasă, așa cum făcea înainte. „Nu a mai venit. Nu mai vine. Trimite șoferul și pe mama lui, îi ia, îi aduce, ori, dacă am drum prin București, îi las eu. Dar el, nu îi mai ia și nu îi mai aduce. Nu sufăr eu, ci copiii au de suferit”, a mai povestit Claudia Pătrășcanu în același podcast.

Vrea să renunțe la școala privată, din cauza presiunilor puse de mama soacră

„Gabi le plătește școala, dar și aici este o problemă. Au fost niște discuții acum câteva zile. Copilul cel mare a venit plângând și a spus: Nu mai vreau să merg cu caietele la tata acasă. El este un copil foarte bun. Ei merg la o școală cu un sistem Cambridge, unde se învață doar în engleză și sunt niște pași pe care trebuie să îi parcurgă. Eu le-am spus ce au de făcut legat de școală, dar niciodată nu am să-i presez, să le dau cu cărțile-n cap de ce au luat o notă și nu alta.

Claudia Pătrășcanu vrea să își retragă copiii de la școala Cambridge de gura mamei soacre

Și a venit supărat și a spus că nu mai vrea, pentru că bunica și tati au țipat  foarte tare la el pentru că a luat „Bine” și nu „Foarte bine” la Engleză. I-au spus: Dacă nu iei „Foarte bine” de acum înainte, te scoatem și de la școală și nu mai vii nici la noi. Iar pe un copil de 8 ani trebuie să îl ajuți să fie mai bun, să se autodepășească. L-am întrebat și pe Gabi: Când te duci să te angajezi te duci cu notele? Nu știu ce job are Gabi ca să traumatizezi așa un copil pentru că a luat un „Bine” și nu un „Foarte bine”.

Sunt lucruri pe care nu le înțeleg. Se pune foarte multă presiune”, a mai relatat artista. Ea a luat o decizie în privința școlii copiilor. „Am luat decizia zilele trecute să  merg să vorbesc cu cei din învățământ, să vedem cum facem să scot copiii de la școala privată pentru că familiei, mamei lui, nu tatălui copiilor i s-a părut că pentru banii pe care îi dă pentru școală, copilul ar trebui să îi aducă numai „Foarte bine”, forțat, obligat. Nu merge așa”, a mai arătat Claudia Pătrășcanu.

Bădălău sare să își apere familia: „Doar eu sunt de vină??? Eu și mama?”

Gabi Bădălău nu a rămas indiferent la afirmațiile fostei sale soții, așa că a replicat, acid, pe rețelele sociale. I-a și creat mamei copiilor lui un # dedicat: #claudiascandal. „Îmi pare rău ca sunt pus din nou in postura de a mă explica public. Mama copiilor mei mă denigrează in mod constant si obsesiv. Mă uit și mă crucesc!!! #claudiascandal. Până unde poate merge această femeie cu scenariile și mizeriile pe care le construiește cu nerușinare fără frică de Dumnezeu, Dumnezeu pe care îl invoca doar în aparițiile ei aranjate pentru câteva like-uri.

Gabi Bădălău a replicat violent acuzațiilor venite din partea fostei sale soții

În acest context, aceasta femeie nu se gândește nicio secunda la băieții noștri. În această ecuație, unde tu îți folosești copiii în materiale de „paparazzi” și în toate ieșirile tale publice vorbești doar de mine de rău; oare te gândești vreo secunda la copii? Pentru tot ce mi se întâmplă, pentru tot ce trăiesc eu, băieții și familia mea de vreo 4 ani, doar eu sunt de vină??? Eu și mama…

Pentru că m-a educat prea mult, prea frumos, pentru că am tăcut, mult prea mult am tăcut în speranța că așa îmi voi ocroti copiii. Cât de mult am greșit… E momentul sa vorbesc?!?! Sfințenia, smiorcăiala și victimizarea țin pentru cei cărora le plac dramele. #claudiascandal”,  a replicat Gabi Bădălău pe contul său de socializare.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre