Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău, subiect de scandal între Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean. Afaceristul a dat-o din nou în bară

Gabi Bădălău, subiect de scandal între Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean. Afaceristul a dat-o din nou în bară
Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nimeni nu o poate înțelege, dar un lucru e cert: cei doi nu pot sta despărțiți.

Se ceartă ca șoarecele cu pisica, dar când cineva atentează la afacerist, Bianca Drăgușanu scoate ghearele.

Gabi Bădălău, subiect de scandal între Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean. Afaceristul a dat-o din nou în bară

După ce a anunțat cu surle și trâmbițe că nu o mai vrea pe Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a realizat ce a făcut și i-a promis luna de pe cer ca să se întoarcă la el. Stăpână pe situație, Bianca n-a zis nici da, nici nu, însă ceva s-a întâmplat.

Se pare că afaceristul joacă din nou la două capete și, spun sursele, ar vrea să vadă dacă reușește ceva și cu fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean. Bianca susține că a descoperit că iubitul îi trimite mesaje fostei sale prietene și a sărit cu acuzații la adresa acesteia.

„O găină care se vrea fazan nu merită atenție”

„Ce valoare au cuvintele unei persoane cu moralitate îndoielnică?! Ne uităm în gura unei femei cu dosar de prostituție? Serios?! Eu nu am muncit o viață întreagă să comentez ce spune o astfel de persoană. Bărbații sunt vânători, dar nu toate femeile sunt gazele! O găină care se vrea fazan nu merită atenție!”, a declarat fosta asistentă TV pentru Wowbiz.

Scandaluri pe bandă rulantă între cele două frumuseți

Bianca și Iulia nu sunt la primul scandal și sigur nu va fi nici ultimul. În trecut, acestea au aruncat cu săgeți una în cealaltă, după ce Iulia a afirmat că Bianca a vrut să-i spargă contul. În plus, ea crede că blonda nu duce viața de lux pe care o afișează.

„Cineva e minciunică. Cineva spune că e super fericită, super iubită, dar nu mai poate de mine și a încercat din nou să-mi închidă contul. Oops! Unde e fericirea, boss? Of, of, viață de cartof, vorba fetiței mele. E grele frustrările. Grele de dus mămică”, a spus Iulia Sălăgean în luna februarie pe contul de Instagram.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre