Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Cristea a fost infectată cu noul coronavirus. Ce personalitate îi va ține locul la Antena Stars

Gabriela Cristea a fost infectată cu noul coronavirus. Ce personalitate îi va ține locul la Antena Stars
Gabriela Cristea se înscrie în rândul vedetelor cărora coronavirusul nu le-a dat pace. Care este acum starea vedetei.

A declarat că s-a protejat cât a putut de bine, dar, din nefericire, Gabriela Cristea a luat coronavirus. Este vaccinată cu două doze, iar în platoul televiziunii toți sunt testați.

Gabriela Cristea a fost infectată cu noul coronavirus. Ce personalitate îi va ține locul la Antena Stars

Vedetele se îmbolnăvesc pe bandă rulantă de noul coronavirus. Din păcate, acum a venit și rândul Gabrielei Cristea. Prezentatoarea de la Mireasa, capriciile iubirii, a avut totuși noroc, pentru că are o formă destul de ușoară. În acest moment, ea se află acasă și face tratament de specialitate.

Pentru că este în carantină, Gabriela nu va mai putea ajunge zilnic la Antena Stars, așa că va fi înlocuită pentru o perioadă de o altă personalitate. Deocamdată însă, șefii trustului nu s-au hotărât cine va prezenta emisiunea până când vedeta va reveni.

Care au fost cerințele Gabrielei când i-a serbat ziua de naștere fiicei

Nu demult, Gabriela i-a făcut o petrecere frumoasă fiicei sale, Victoria și a fost extrem de fermă cu părinții copiilor invitați. Astfel, prezentatoarea i-a rugat pe toți să nu vină la distracție dacă au chiar și cel mai mic simptom al bolii.

”Părinții sunt toți vaccinați și oricum sunt foarte puțini, 7-8. Am trimis astăzi un mesaj, dacă s-a supărat cineva, asta este, nu mi-a răspuns nimeni negativ, le-am reamintit că este ziua Victoriei, dar dacă au suspiciuni sau se simt rău, atunci mai bine stau acasă. Sigur vom mai avea și alte ocazii prin care să ne vedem”, a mărturisit Gabriela Cristea la Xtra Night Show.

Ce probleme întâmpină și Tavi Clonda

De când pandemia a pus stăpânire pe toată omenirea, Tavi Clonda, soțul Gabrielei se confruntă cu probleme financiare, întrucât spectacolele și concertele s-au amânat. Ceea ce înseamnă că în acest moment, singura sursă de venit rămâne salariul Gabrielei. „Am avut joburi mai mici, private, cu 20-30 de persoane, unde am fost doar eu și cu chitara, ca în liceu, sau cu o formulă restrânsă, cu pianistul și cu mine.

Sunt foarte mișto, ne-am întors puțin la origini, fac un show drăguț și așa. Chiar mi-au plăcut petrecerile astea mai mici, mai intime, care au farmecul lor. Acum e cam greuț cu instrumentiștii, dar dacă sunt cântări apar și aceștia. Am avut o zi de naștere, un team-building, petreceri private de orice fel. Acum au început din nou să se anuleze cam toate evenimentele”, a declarat Tavi, potrivit Spyews.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre