Tavi Colen, în mijlocul unui scandal de tentativă de viol. Martor principal: fostul coleg Alin Oprea. Ce spune Tavi

Tavi Colen, în mijlocul unui scandal de tentativă de viol. Martor principal: fostul coleg Alin Oprea. Ce spune Tavi
Veste șocantă despre Tavi Colen. A ieșit la iveală un lucru care nu-i face deloc cinste brunetului.

La așa ceva cu siguranță nu s-ar fi așteptat nimeni. Alin Oprea a povestit un episod șocant despre fostul său coleg de la Talisman.

Tavi Colen, în mijlocul unui scandal de tentativă de viol. Martor principal: fostul coleg Alin Oprea. Ce spune Tavi

În anul 1997, îndrăgita cântăreață Minodora a trecut printr-un moment pe care nu-l va uita cu siguranță, niciodată. A fost la un pas să fie violată de Tavi Colen. Fostul său coleg de trupă, Alin Oprea, a confirmat totul. Mai mult, el a reușit să intervină și să aplaneze situația. Totul s-a întâmplat la Reșița, unde artiștii au fost cazați la un hotel.

„A vrut să-l reclame, dar Alin Oprea a convins-o să nu o facă”

Povestea s-a aflat după ce una dintre recepționere, care a fost de servici în acel moment, a făcut declarații incendiare pentru Cancan.

„Tavi Colen a hărțuit-o sexual pe Minodora. Aceasta a vrut să-l reclame pentru «tentativă de viol», dar Alin Oprea a convins-o să nu o facă. În anul 1997, trupa Talisman a susținut un frumos concert în Reșița și au fost cazați în hotelul unde eram eu recepționeră.

După eveniment, băieții au petrecut câteva ore la terasa hotelului. Unde cânta la acea vreme o tânără foarte frumoasă și talentată din localitate, Minodora (viitoarea vedetă de astăzi). Alin și Tavi au fost foarte plăcut impresionați de talentul și frumusețea fetei. Iar, după ce aceasta și-a încheiat recitalul, au dorit să o felicite.

Tavi a insistat să mai rămână cu ei la un «suc», însă Minodora a invocat faptul că este cu mama ei și că trebuie să plece împreună acasă. După câteva tratative joviale, Tavi a reușit să o convingă pe mama Minodorei să plece acasă. Aceasta având încrederea că o lasă pe mâini bune”, a povestit femeia, pentru cancan.ro.

„Avea blugii rupți, părul răvășit și prezenta semne de hărțuire”

Femeia a mers mai departe cu dezvăluirile și a afirmat că a văzut-o pe Minodora cum încerca printre lacrimi să-I spună lui Alin că Tavi a încercat să o violeze. „La foarte scurt timp, Tavi a rugat-o pe Minodora să urce cu el până în camera de hotel, sub pretextul de a-l ajuta să-și facă bagajul pentru plecare. La scurt timp au început să se audă țipete disperate de ajutor din acea cameră, iar Alin a țâșnit ca din pușcă pe scări să vadă ce se întâmplă.

Când Minodora a coborât sprijinită de Alin din camera lui Tavi, avea blugii rupți, părul răvășit și prezenta semne de hărțuire. Ea plângea și-i tot spunea lui Alin că Tavi a încercat să o violeze și că ea în acel moment merge la poliție să-l reclame pentru tentativă de viol”, a mai spus femeia.

Fosta recepționeră susține că Alin a reușit să o calmeze pe Minodora într-un final, apoi aceasta a plecat spre casă cu un taxi. Pe de altă parte, afirmă că au văzut scena multe persoane care se aflau pe holul hotelului.

„Știu prea multe despre fostul meu coleg”

Luat la întrebări despre episodul incredibil al tentativei de viol, Alin Oprea a recunoscut tot. „Nu vreau să fac rău nimănui, dar, din păcate, adevărul este că s-a întâmplat acest episod. Am intervenit eu și am reușit cu greu să aplanez. Mai mult chiar nu vreau să comentez. Știu mult prea multe despre fostul meu coleg, dar am hotărât să îngrop totul în cutia mea cu amintiri și să o țin încuiată”, a mai spus Alin.

Tavi Colen e șocat de ceea ce se spune despre el

Contactat de reporterii Playtech.ro pentru un drept la replică privind tentativa de viol despre care a vorbit fostul său coleg de trupă, Tavi Colen a fost pur și simplu șocat. Artistul spune că totul e o minciună, mai ales că a colaborat și cu soțul Minodorei și sunt prieteni de familie.

„Așa ceva nu există. În România se poate scrie orice, oricând. Cu Minodora mă știu de mult timp și am colaborat, nu de zeci, ci de sute de ori. Acum nu mai departe de doi ani am colaborat și cu soțul ei, cu care suntem prieteni de familie. Am făcut împreună un imn dedicat celor de la FCSB, fiindcă primisem o comandă pe tema asta…Mai puteam colabora daca exista așa ceva între noi?”, a declarat artistul, în exclusivitate pentru playtech.ro.

„Nu este adevărat ce se spune”

La fel de vehementă a fost și Minodora, care, de asemenea, a respins orice implicare într-un asemenea scandal, susținând că nu a fost niciodată hărțuită de Tavi Colen.  „Nu este adevărat ce se spune! Nu mi-a făcut Tavi nimic. Nu știu de ce s-ar isca un asemenea scandal, poate de dragul artei.”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, îndrăgita cântăreață Minodora.

Sursă foto: ok magazine, cancan, playtech