Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Cristea, dedicație pentru cei care-i numără dumicații. „Balotez pe banii mei…”

Gabriela Cristea, dedicație pentru cei care-i numără dumicații. „Balotez pe banii mei…”
Gabriela Cristea s-a supărat pe o domniță care i-a transmis un mesaj care nu i-a făcut deloc cinste internautei. În stilu-i caracteristic, bruneta i-a dat peste nas cârcotașei.

Prezentatoarea a subliniat că există o singură zi pe săptămână, o singură masă unde „trișează”, punctând însă că, mănâncă pe banii ei și nu dă socoteală nimănui. Iar domnițele care vorbesc fără rost, ar trebui să se uite mai des în oglindă.

„Și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez căci îmi permit”

„Sunt la torturi la noi în redacție… mă rog, cred că așa a fost la toată lumea. O să mănânc această felie de tort și n-o să-mi pară rău absolut deloc. Știți că am făcut acest video ca să fie așa ca un afront… mi-a scris o duduie că s-a uitat la video-urile mele și pentru că d-aia sunt ca o balenă, pentru că balotez toată ziua.

Gabriela Cristea le dă peste nas cârcotașilor

Păi da, dar balotez pe banii mei și, duduie dragă, balotez, cu ghilimelele de rigoare, ca să te citez pe tine, odată pe săptămână și nu o zi. Am doar o masă la care trișez. Și de obicei atunci înregistrez ca să pot să fac și videourile pe care le postez pe social media. Pe lângă asta, ziceam că balotez pe banii mei. Și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez căci îmi permit.

„Balotez pe banii mei”

„Voi, astea, care aveți icoane și flori la conturile voastre și care ne comentați pe noi, ia uitați-vă voi în oglindă, dragelor”

Iar tu, ai poze cu icoane, deci e clar că ești o balenă eșuată într-un fel sau altul, dacă îți e atât de rușine încât nici măcar o poză cu tine personal nu ai avut curajul să postezi.

Voi, astea, care aveți icoane și flori la conturile voastre și care ne comentați pe noi, ia uitați-vă voi în oglindă, dragelor, iubitelor, frumoaselor, balenelor eșuate. Hai, vă pup și ia uitați-vă cum balotez acum toată felia asta de tort. Cu toată pofta și nici nu-mi pare rău. Poftă bună”, a fost mesajul Gabrielei Cristea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre