Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Cristea a trăit o experiență incredibilă. Ce semn i-a trimis Dumnezeu că va avea un copil

Gabriela Cristea a trăit o experiență incredibilă. Ce semn i-a trimis Dumnezeu că va avea un copil
Gabriela Cristea e una dintre cele mai iubite prezentatoare ale României. E frumoasă, talentată, însă n-a fost lipsită de probleme și a crezut multă vreme că nu va fi binecuvântată de Dumnezeu cu copii.

Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, cu lacrimi în ochi, Gabriela Cristea a povestit despre semnul primit atunci când credea că niciodată copiii nu vor intra în viața ei.

Când l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț, Tavi, n-a crezut că poate fi un bărbat atât de minunat. Iar momentele cumplite prin care a trecut, când nu reușea să rămână însărcinată, i-a demonstrat că Dumnezeu i-a dăruit omul de care avea nevoie cu adevărat. După nenumărate tratamente, deși ambii erau sănătoși și apți să devină părinți, Gabriela spune că a avut un moment în care a cedat. Atunci, i-a spus soțului că este în stare să-i dea libertatea pentru a avea un copil cu o altă femeie.

„Și dacă Dumnezeu va dori să ne dea un copil, ne va da. Dacă va decide că nu suntem în stare să creștem un copil, asta e”

„El mi-a spus atunci așa. Când am decis să am o relație cu tine și să te iau de nevastă, te-am luat pe tine pentru tine, pentru omul care ești. Sigur vreau un copil, dar eu am hotărât că eu pe tine te vreau.

Gabriela Cristea a vorbit despre semnul primit înainte de a avea copii

Și dacă Dumnezeu va dori să ne dea un copil, ne va da. Dacă va decide că nu suntem în stare să creștem un copil, asta e. Eu am provocat discuția asta”, a povestit Gabriela cu lacrimi în ochi.

„Tavi mi-a spus atunci că a știut că a fost un semn și că în acea cameră va fi un copil”

N-a trecut însă prea mult timp și cei doi soți au primit semnul pe care-l așteptau. „Camera Victoriei a fost practic ultima amenajată și asta pentru că în acel loc își făcuseră cuib doi guguștiuc care au făcut puiuți. Au venit muncitorii, au vrut să strice cuibul și Tavi nu le-a dat voie. A pus că vom construi pe lângă și să-i lase să-și scoată puii la lumină. Cuibul l-am stricat după ce păsările au plecat. Tavi mi-a spus atunci că a știut că a fost un semn și că în acea cameră va fi un copil”, i-a recunoscut Gabriela Cristea frumoasei Ilinca Vandici.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre