Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Oțil, disperată înainte de nuntă. Dani a fugit de acasă: „Oare să-mi fac griji că nu mai vine?!”

Gabriela Oțil, disperată înainte de nuntă. Dani a fugit de acasă: „Oare să-mi fac griji că nu mai vine?!”
Gabriela și Dani Oțil numără zilele până la nuntă. Dar mai mult Gabriela, din câte se vede. Dani, a fugit la mare cu băieții, se distrează cu shoturi.

Dacă mirii au de obicei parte de o noapte de pomină înainte de nuntă, pentru Dani Oțil petrecerea burlacilor e lungă. Vedeta a dispărut de acasă timp de o săptămână, în timp ce Gabriela a rămas singură acasă cu copilul.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil mai au doar o săptămână până când ajung în fața altarului. În loc să facă ultimele pregătiri împreună, modelul a rămas singur acasă, cu copilul, iar Dani a plecat de acasă. Totuși, tinerei nu îi este prea ușor singură cu copilul. Prin urmare a decis să îl dea în vileag pe soțul ei. „Spuneți-mi și mie, cum e ca în weekend să ai nunta, iar soțul să fie plecat de vineri până vineri, adică toată săptămâna? Cum vine asta? Și acum oare să-mi fac griji că nu mai vine?!”, a spus Gabriela Oțil pe contul său de Instagram.

Gabriela Prisăcariu a avut probleme cu rochia de mireasă

Dani și Gabriela vor ține nunta într-o locație cu piscină. După nunta lui Smiley cu Gina Pistol, aceasta este a doua cea mai așteptată nuntă a anului.

Gabriela și Dani Oțil s-au căsătorit înainte de nașterea lui Tiago

Modelul și-a ales deja rochia de mireasă, dar se pare că o va schimba. Între timp a venit canicula, iar Gabriela Oțil e convinsă că îi va fi prea cald în ea. „Să vă povestesc cu ce îmi ocup eu timpul. Mi-am dat seama, dar să nu mă spuneți, vă rog, că s-ar putea să rămân fără soț. Mi-am dat seama că îmi va fi foarte cald în rochia de nuntă, cea de biserică, deși am susținut sus și tare că eu am doar o rochie, că nu mă schimb, mi-am dat seama că ar fi bine să mă schimb.

Gabriela Oțil a decis să schimbe rochia de mireasă, ca să nu moară de cald

Și acum, pe ultima sută de metri, mai e foarte puțin până la nuntă, chiar mi-aș dori să-mi fac o rochie la comandă, adică nu doar să găsesc una și să o cumpăr. Țineți-mi pumnii!”, a mărturisit recent Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre