Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Oțil, informații de ultimă oră despre nuntă. S-a găsit și rochia de mireasă. Dani a uitat de proba pentru costum

Gabriela Oțil, informații de ultimă oră despre nuntă. S-a găsit și rochia de mireasă. Dani a uitat de proba pentru costum
Dani Oțil și Gabriela sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Tânăra mămică e extrem de fericită și numără zilele până când cei vor deveni soț și soție și în fața lui Dumnezeu.

După grele încercări, Gabriela Oțil a răsuflat ușurată: și-a găsit rochia de mireasă și e extrem de fericită de alegerea făcută. Dani însă a recunoscut în emisiunea pe care o prezintă că a uitat pur și simplu să meargă să facă probă pentru costum, motiv pentru care colegii de platou l-au luat peste picior și momentul a fost plin de hohote de râs.

Dani Oțil, permament cu ochii pe soția sa

La eveniment vor fi prezenți doar cei foarte apropiați

Revenind la nunta care bate la ușă, Gabriela Oțil a mărturisit că nunta va avea loc în aer liber, mai precis la o piscină și vor participa doar persoanele apropiate sufletelor mirilor. Și asta pentru că nu și-au dorit niciodată o nuntă mare, ci un eveniment restrâns.

„Nu ne dorim o nuntă mare, pentru că nu ne caracterizează”

„Da, am ales rochia de mireasă! Sunt foarte fericită de alegerea făcută și abia aștept să vină, e comandată. Nu vom avea mulți invitați, va fi o nuntă între prieteni. Mi-am dorit foarte mult să găsim o locație care să se desfășoare în aer liber, să fie la piscină.

Gabriela Oțil și-a găsit rochia de mireasă

Nu ne dorim o nuntă mare în niciun caz, pentru că nu ne caracterizează. (…) Am găsit și locația. Este superbă. Ne-am schimbat chiar și data pentru că locația asta nu era disponibilă când voiam noi așa că am schimbat-o. Am studiat multe locații din București, noi voiam neapărat în aer liber pentru că nu vrem o petrecere din aia riguroasă de nuntă”, a declarat vedeta.

Nașa îi dă finei sfaturi despre mariaj

Când a avut loc cununia civilă

Dani Oțil și Gabriela au făcut cununia civilă au făcut cununia civilă pe 15 mai 2021, iar nașii au fost o surpriză pentru toată lumea. Ei au ales ca părinți spirituali să le fie fosta mamă natură, Roxana Ionescu și partenerul ei de viață, omul de afaceri Tinu Vidaicu. Evenimentul a avut loc la restaurantul deținut de prezentator.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre