Simona Ionescu / Redactor Șef

Garda Regală a Marii Britanii a anunțat doliu! Soldații au adus tributul suprem. Video

Garda Regală a Marii Britanii a anunțat doliu! Soldații au adus tributul suprem. Video
Garda Reginei i-a adus un omagiu emoționant lui Meat Loaf, chiar în fața Palatului Buckingham. Momentul a fost așa de puternic încât mulțimea de fani adunată a izbucnit în lacrimi.

Regretatul star rock Meat Loaf, pe numele real Marvin Lee Aday, a murit săptămâna trecută, la vârsta de 74 de ani. Trupele regale au decis să îi aducă un ultim omagiu și au interpretat probabil cea mai faimoasă piesă a sa I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That), de pe albumul din 1993 Bat Out of Hell II: Back into Hell. Scena a avut loc în fața Palatului Buckingham, scrie Msn.com.

O mulțime de oameni s-au adunat pentru a-i urmări soldații din Garda Reginei în afara Palatului Buckingham weekendul trecut, în timp ce aceștia s-au lansat într-un mini-concert interpretat la instrumente de suflat din alamă, a piesei rock devenită una clasică.  Lumea a filmat interpretarea, iar clipurile au fost distribuite pe Twitter și Youtube.

Un fan a scris pe Twitter: „Acest lucru m-a făcut să plâng de emoție”, iar un altul a adăugat „Și eu. Orchestrele de alămuri par să aibă adesea acest efect asupra mea. Am avut ochii roșii pentru tot restul zilei!”. Un al treilea a spus: „Ei bine, asta a întrecut orice așteptare…  Sunt în lacrimi. Ce tribut frumos”.

Un altul a scris: „Îmi place că forțele noastre armate pot face acest lucru pentru a-l onora pe acest om, să distreze turiștii și totuși să fie gata să o protejeze pe Majestatea Sa, la fel ca și pe noi, în orice moment! În calitate de muzicieni, știți că le place varietatea – este grozav!”

Meat Loaf a fost una din cele mai mari vedete rock ale lumii

Meat Loaf a fost una dintre cele mai mari vedete ale anilor ’70 și ’80, iar albumul Bat Out of Hell rămâne unul dintre cele mai vândute albume din toate timpurile. El s-a stins din viață acasă, având-o alături pa soția sa, Deborah. Ulterior s-a spus că a murit de Covid.

„Cariera sa uimitoare s-a întins pe șase decenii, când a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și a jucat în peste 65 de filme, inclusiv Fight Club, Focus, Rocky Horror Picture Show și Wayne’s World. Bat Out of Hell rămâne unul dintre cele mai importante zece albume vândute din toate timpurile.

Știm cât de mult a însemnat pentru atât de mulți dintre voi și apreciem cu adevărat toată dragostea și sprijinul acordat pe măsură ce trecem prin această perioadă de durere prin pierderea unui artist atât de inspirator și a unui bărbat frumos. Vă mulțumim pentru înțelegerea dumneavoastră cu privire la nevoia noastră de intimitate în acest moment. Din inima lui până în sufletele voastre… nu vă opriți niciodată să dansați!”, a transmis familia regretatului artist.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre