Simona Ionescu / Redactor Șef

Gata! A scăpat de COVID-19

Gata! A scăpat de COVID-19
A scăpat de virus și se bucură că și familia sa a fost testată negativ. Luni, 9 noiembrie, se împinesc cele 14 zile de izolare și, teoretic, poate ieși din casă.

Are multe de făcut, dar a fost testat pozitiv cu COVID-19. A anunțat public mai trâziu pentru a nu fi acuzat că face reclamă emisiunii unde a fost jurat.

Gata! A scăpat de COVID-19

Și-a sărbătorit împlinirea a 40 de ani pe vârf de munte, cu prietenii.

”Acum câteva zile (n. 5 octombrie) a fost ziua mea. Datorită faptului că mi-am dăruit-o renovării de la Fundeni și inițiativei #spitalepublicedinbaniprivati, dar și din cauza pandemiei, mi-am petrecut-o alături de câțiva prieteni într-un vârf de munte. Fără petrecerea obișnuită și mult dorită. La miezul nopții, pentru că nici tort nu am avut, prietenii mi-au adus o tavă cu papanași cu o lumânare infiptă în ei”, scria la sfârșitul lunii octombrie, Codin Maticiuc, detectivul din emisiunea Masked Singer.

Acum o săptămână, el scria că ”sunt și eu la modă: am COVID 19. A anunțat public mai trâziu pentru a nu fi acuzat că face reclamă emisiunii unde a fost jurat.

”Deși am test negativ, abia luni se împlinesc 14 zile de la testare și oficial pot să ies din casă. Simptome am de mai mult timp. Cred ca suntem destul de departe de a crea legi perfect adaptate situației. Testul mi-a ieșit negativ (și mie și familiei mele), dar eu rămân pozitiv în toată situația asta cu coronavirusul”, a anunțat fostul ”crai de Dorobanți”.

De mai bine de un an, Codin Maticiuc a renunţat la acest statut de lover boy. Spectaculoasa schimbare a venit când actuala lui iubită, Ana Pandeli, o femeie frumoasă, care i-a dăruit lui Codin Mataiciuc (40 de ani) o fetiţă superbă, pe nume Smaranda, în primăvara lui 2019.


Alin Oprea este rănit. Nu e grav, dar vrea să se știe: are banii lui!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre