Simona Ionescu / Redactor Șef

George Buhnici nu s-a potolit. A dat-o în bară din nou, iar internauții l-au taxat imediat

George Buhnici nu s-a potolit. A dat-o în bară din nou, iar internauții l-au taxat imediat
Pe pagina sa de twitter, George Buhnici a avut iarăși scăpări, iar prietenii din online l-au tras de urechi.

Mesajul transmis de George Buhnici pe contul de socializare nu a fost absolut deloc pe placul celor care îl urmăresc.

George Buhnici nu s-a potolit. A dat-o în bară din nou, iar internauții l-au taxat imediat

Noi declarații controversate ale lui George Buhnici. De data asta, bărbatul a vorbit despre diferențele dintre bărbați și femei, punctând faptul că domnii sunt cei care întrețin femeile și aduc mult mai mulți bani în casă. Mai mult, el consideră că bărbații sunt cei care muncesc mult prea mult, iar din acest motiv sănătatea lor are, de cele mai multe ori, de suferit.

„Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier”

„Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă. Câștigă salarii mai mari dar aduc aproape tot în bugetul familiei. Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier și nu se îngrijesc. Care e sexul mai tare?”, a scris George Buhnici pe Twitter.

„Nu te face bărbat că stai și îți verși frustrările pe internet în loc să tai lemne ca un bărbat ce zici tu că ești”

Fanii din online i-au dat imediat peste nas pentru ceea ce a spus, iar mesajele lor sunt dure, unii dintre aceștia afirmând că își varsă mult prea mult frustrările pe conturile de socializare. „Pentru mine, soția nu este un stres, este cel mai frumos, alături de copii, lucru care mi s-a întâmplat în această viață”, „Fix tu trebuia sa postezi iar ceva legat de asta… care iar n-are nicio treabă cu nimic…”, au spus unii.

„Și femeia, mai nou, muncește la fel de mult ca bărbatul, până la epuizare”, „Omule ai 40 de ani și încă vrei sa dovedești ca bărbații sunt mai puternici decât femeile. Nu te face bărbat că stai și îți verși frustrările pe internet în loc să tai lemne ca un bărbat ce zici tu că ești”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de George Buhnici. Și de data asta, jurnalistul a încercat să scape și a susținut că tot ceea ce a spus se bazează pe studii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre