Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea, cu nervii în pioneze în vacanța din Costa Rica. Ce i-a făcut un „bun samaritean”

George Burcea, cu nervii în pioneze în vacanța din Costa Rica. Ce i-a făcut un „bun samaritean”
După ce a fost distribuit în serialul „Wednesday”, unde l-a interpretat pe majordomul Lurch, viața lui George Burcea s-a schimbat radical.

Actorul alături de iubita sa, Viviana Sposub s-au stabilit în America, pentru a-și încerca norocul și în alte filme. Și acesta i-a surâs, iar Burcea, spun sursele, lucrează cu mai mulți agenți.

Pentru că toate merg ca pe roate, cei doi îndrăgostiți au plecat într-o vacanță în Costa Rica la o binemeritată relaxare. Momentul s-a transformat, din păcate, într-o situație neplăcută, pentru că Burcea și Viviana au fost jefuiți de un localnic.

George Burcea, în vacanță în Costa Rica

„E printre singurele pe care am reușit să le recuperez”

Actorul a povestit totul pe contul său de socializare, mărturisind că singurele lucruri pe care a reușit să le recupereze au fost telefoanele mobile. Și asta după două săptămâni de chin.

„I’m back (M-am întors) după 2 săptămâni fără telefon! Poza asta din Costa Rica e printre singurele pe care am reușit să le recuperez după ce un “bun samaritean” ne-a furat telefoanele și nu numai… Pura Vida!”, a fost anunțul lui George Burcea, postat pe rețelele de socializare.

De ce s-a despărțit de Andreea Bălan

Invitată în podcast-ul lui Jorge, Andreea Bălan a spus tot adevărul despre despărțirea de George Burcea. Artista susține că unul dintre motivele care au stat la baza deciziei de a divorța a fost faptul că el nu a înțeles „pierderile mele fizice”.

Andreea Bălan și George Burcea s-au luat la întrecere, joi, una din cele mai importante zile din viața lor
George și Andreea au format un cuplu fericit

„Au fost niște chestii grele între noi, pentru că a fost acel stop cardiac și în anumite clipe el n-a fost alături de mine. Și am avut o durere mare atunci.

„Dacă nu ierți, Universul nu-ți dă ceea ce îți dorești. Nu te înalți în vibrație și atragi tot pe vibrația joasă pe care ești”

Eu am suferit niște pierderi fizice și emoționale, el n-a înțeles pierderea mea fizică. Dar l-am iertat, așa cum am făcut cu toți din viața mea. Pentru că dacă nu ierți, Universul nu-ți dă ceea ce îți dorești. Nu te înalți în vibrație și atragi tot pe vibrația joasă pe care ești. Eu am înțeles lucrul ăsta, de aceea poate și unii prieteni s-au schimbat și am început să atrag oameni mult mai mișto. Am schimbat frecvența”, s-a destăinuit Andreea Bălan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre