Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea înghite în sec. Andreea Bălan nu a zis niciodată despre el ce spune despre iubitul Victor

George Burcea înghite în sec. Andreea Bălan nu a zis niciodată despre el ce spune despre iubitul Victor
De fiecare dată când un cuplu se desparte, foștii parteneri se uită la cei care le-au luat locul. Chiar dacă nu sunt exprimate public, comparațiile se fac.

De peste un an și jumătate, Andreea Bălan se iubește cu tenismenul Victor Cornea. Ce spune cântăreața despre actualul iubit, nu a zis niciodată despre fostul ei soț, George Burcea. Totul e diferit.

După divorțul din 2020 și o relație de aproximativ cinci ani, Andreea Bălan a rămas mamă singură cu o fiică de 11 luni și alta de trei ani. Au urmat ani dificili, marcați de o luptă publică în instanță pentru custodia fetițelor, Ella și Clara. Pensia alimentară stabilită de judecătorie, bazată pe veniturile lui George Burcea, a fost de 595 de lei.

Diferență de la pământ la cer între George Burcea și Victor Cornea, pentru Andreea Bălan. Ea explică exact de ce (arhivă)

Alături de Victor Cornea, Andreea Bălan și-a găsit liniștea și trăiește, în sfârșit, o poveste de iubire la care a visat toată viața. Ea a vorbit în podcastul lui Bursucu despre legătura specială pe care o are cu tenismenul, care este cu 10 ani mai tânăr decât ea. „E cea mai fericită relație pe care am trăit-o”, spune Andreea Bălan.

Andreea Bălan, comparație dură între Victor Cornea și George Burcea

Lucrurile între ei au mers atât de bine de la început, încât, la scurt timp după ce au început relația, sportivul s-a mutat în casa artistei. „Am făcut o strategie ca să putem să ne mutăm împreună”, a declarat Andreea Bălan în același context.

Fetițele ei pur și simplu îl adoră pe viitorul lor tată vitreg. Iar Victor Cornea, care are și el un fiu puțin mai mare decât prima fiică a Andreei, are o relație superbă cu micuțele. Fiul lui este și el bine adorat în noua familie.

Pentru Andreea Bălan, relația cu Victor Cornea e cea mai frumosă. Formează deja o familie fericită cu trei copii (Instagram)

În toată povestea lor armonioasă, Andreea Bălan, femeie cerebrală, artistă pragmatică și mamă, pune punctul pe „i”. Ea spune ultimul detaliu care îi conferă confort în relația ei actuală: „Eu nu prea am avut bărbați bogați. Abia acum…”, punctează jumătatea blondă a fostei formații Andre.

Sportiv de succes, Victor Cornea se poate mândri cu o carieră care înflorește de când formează un cuplu cu Andreea Bălan. Sportivul câștigă meci după meci, avansează în clasamentul ATP și, dincolo de premiile în bani câștigate de fiecare dată, devine tot mai interesant pentru diverse branduri care îi oferă contracte pentru a le promova produsele. În acest context, își permite bunuri de lux, cum ar fi ceasurile Rolex, haine de la hugo Boss, sau o mașină al cărei preț începe de la 100.000 de euro.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre