Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a decis să facă Victor Cornea, plecat departe de Andreea Bălan. Filmarea a apărut pe net

Ce a decis să facă Victor Cornea, plecat departe de Andreea Bălan. Filmarea a apărut pe net
De când se iubește cu Andreea Bălan, cariera sportivă a lui Victor Cornea pare că aprins aripi. Acesta a reușit să urce în clasamentul ATP și participă la turnee cu succes, unul după altul. După Wimbledon, a plecat în Austria, dar singur.

Victor Cornea e plecat departe de Andreea Bălan zilele acestea, iar în așteptarea competiției a decis să facă ceva. Filmarea a apărut pe internet. În timp ce cântăreața blondă se „topește” de cald, în București, dar și de dorul lui, tânărul tenismen a decis să continue antrenamentul în aer liber, și a optat pentru un sport care, în final, i-a dat mari bătăi de cap.

El a ajuns într-un orășel din Tirol unde a decis să urce pe munte, pedalând. Înconjurat de un peisaj superb, sportivul părea că va avea parte doar de o plimbare frumoasă, însă, la înălțime, vremea poate fi capricioasă. Victor Cornea a cucerit în final vârful Kitzbühel din Alpii tirolezi, care are o altitudine de 762 metri deasupra nivelului mării. Însă a ieșit de-a dreptul „murat” din această aventură.

Pe tenismen l-a prins ploaia, o ploaie puternică de vară, astfel că, la finalul cursei, era murdar din cap până în picioare. „M-a prins ploaia și cam așa arăt acum. Dar totul e foarte frumos”, a spuS Victor Cornea, epuizat de efort, în filmarea distribuită pe rețelele sociale.

Victor Cornea, departe de Andreea Bălan

În peripeția sa montană, iubita, Andreea Bălan, i-a fost alături. Cei doi au făcut video-call, ocazie cu care blondina a putut să se plângă de căldura din capitală. Ei au o relație foarte apropiată și planuri mari de viitor.

Victor Cornea și Andreea Bălan vorbesc deja despre nuntă. Oficial însă, cererea nu a fost încă făcută (Instagram)

Recent, cântăreața a vorbit, într-o emisiune despre faptul că este convinsă că Victor Cornea ar fi bărbatul potrivit pentru a face din nou nuntă. E deschisă pentru un pas atât de important, dar de data asta vrea ceva deosebit, cum ar fi o nuntă romantică, intimă, pe o plajă exotică, departe de România.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre