Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan spune ce urmează în relația cu tenismenul Victor Cornea

Andreea Bălan spune ce urmează în relația cu tenismenul Victor Cornea
Întotdeauna când o relație de dragoste merge bine, lumea se întreabă când urmează pașii următori: logodna și căsătoria. Fanii vedetelor se bucură de fiecare dată când ele ajung în aceste ipostaze.

Andreea Bălan, în vârstă de 40 de ani, se iubește de mai bine de un an și jumătate cu tenismenul Victor Cornea, care este cu 10 ani mai tânăr. Cei doi au o chimie cum rar s-a mai văzut, iar copiii fiecăruia sunt fericiți împreună. În timp ce toți fanii lor așteaptă anunțul unei nunți fabuloase, Andreea Bălan spune ce urmează în relația cu tenismenul Victor Cornea.

Împreună cu fiicele Andreei și fiul sportivului, cei cinci formează deja o familie armonioasă. Cu toate acestea, până acum nu s-a discutat concret despre cel mai important pas în relația lor – căsătoria. Asta deși, în repetate rânduri, declarațiile de dragoste publice ale tânărului sportiv au dat de înțeles că se pregătește serios să îi pună inelul de logodnă pe deget.

Cariera Andreei Bălan pare că înflorește de când se iubește cu Victor Cornea. Ea va avea un mare concert la Sala Palatului, curând (Instagram)

De exemplu, în timpul unui apel video din această vară, când Andreea se afla invitată în podcastul lui Horia Brenciu, „Lucruri simple”, copleșit de emoție, Victor Cornea i-a spus indirect, conștient că imaginile devin publice, că o vrea soție lângă el toată viața. „Sper să petrecem fiecare sărbătoare de acum înainte, împreună, pentru tot restul vieții”, i-a spus tenismenul.

Andreea Bălan spune ce urmează în relația cu Victor Cornea

Recent, Andreea Bălan a fost întrebată despre viitorul ei alături de Victor și a explicat că momentan nu simte nevoia de a grăbi lucrurile și, mai mult, că nu are un interes special ca Victor să o ceară în căsătorie.

Așa cum știți, artista a mai fost căsătorită anterior cu actorul George Burcea, tatăl fetelor sale, Ella și Clara. Acel mariaj s-a încheiat cu un divorț complicat. Având acea experiență, Andreea consideră că formalizarea relației printr-un certificat de căsătorie nu este esențială. Artista susține că legătura emoțională dintre ei este mult mai importantă.

Recent, la Știrile Antena Stars, Andreea Bălan a spus că ea și Victor sunt alături unul de celălalt și, pentru moment, nu simte niciunul dintre ei nevoia să grăbească lucrurile spre căsătorie. „Nu este ceva ce doresc cu ardoare, deoarece legătura sufletească contează mai mult. Ne iubim profund și o hârtie nu schimbă acest lucru. Am avut experiențe anterioare în care actul oficial a adus mai multe presiuni decât beneficii”, a spus vedeta. Ea a punctat că tot ce își dorește este „să lăsăm lucrurile să decurgă natural”.

Planuri de călătorii în străinătate

În ceea ce privește planurile lor de vacanță, Andreea și Victor au avut o escapadă romantică la Lacul Como, în Italia, unde Victor a avut un turneu și a câștigat un premiu. Acum, Andreea se pregătește să revină la activitățile sale, inclusiv să-l însoțească pe Victor în turneele sale.

Andreea Bălan îl însoțește în aproape toate turneele pe iubitul ei, Victor Cornea, și nu ratează niciun moment să se fotografieze (Instagram)

„Am avut o vacanță de o săptămână, dar acum mă voi concentra pe concertul de la Sala Palatului și pe alte angajamente. După aceea, îmi doresc să ajung din nou în Australia pentru Australian Open, să mă bucur și să culeg roadele acestui concert”, a adăugat Andreea Bălan.

Artista își susține partenerul la meciuri și îl însoțește aproape în toate turneele. Ea a vorbit și despre cât de important este, în relația lor, să se asigure unul pe altul de dragostea pe care și-o poartă și să își exprime aprecierea zilnic. „După câțiva ani, iubirea devine o alegere conștientă. Alegem să rămânem alături de persoana iubită și să construim împreună acea relație”, a declarat Andreea Bălan la Fresh by Unica.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre