Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea nu se potolește. Iar a dat-o în bară. Cum a umilit-o pe Andreea Bălan

George Burcea nu se potolește. Iar a dat-o în bară. Cum a umilit-o pe Andreea Bălan
După ultimul episod în care a spus că femeile trebuie bătute, s-a crezut că George Burcea a înțeles că trebuie să se comporte frumos.

George Burcea a călcat iar în străchini. Fostul soț al Andreei Bălan face ce face și găsește mereu motive să fie certat.

George Burcea nu se potolește. Iar a dat-o în bară. Cum a umilit-o pe Andreea Bălan

George Burcea vorbește din nou prea mult. Recent, actorul a făcut o nouă postare pe contul de socializare în care a spus că iubita lui are o voce mult mai bună decât vedetele anilor 1990-2000. Adică exact perioada în care s-a lansat și fosta sa soție, Andreea Bălan. Dar George a lovit chiar în una dintre melodiile trupei Andre.

“Fata asta cântă mai bine decât muuulte «hartiste» din generația ‘90-‘2000, dar ele nu vor recunoaște, căci au presa și studioul de partea lor. Aviz «Moșule»!”, au fost cuvintele lui George Burcea.

Nicoleta Dragne a avut prima reacție

E lesne de înțeles că vorbele actorului au stârnit un val de reacții negative la adresa lui. Iar prima care a avut o reacție negativă vizavi de George Burcea a fost chiar colega Vivianei de la “Bravo, ai stil!”, Nicoleta Dragne.  „Nu are loc de ea. Glumă, glumă, dar ce bărbat care își respectă copiii își compară actuala cu fosta în mediul public, în încercarea de a o pune sub umilință pe femeia care i-a adus pe lume două minunății?

Ce bărbat care se respectă pe sine își lasă iubita să râdă public de mama copiilor săi? A, stai, nu a râs. A făcut roast despre o femeie care nu făcea parte din proiectul «Bravo, ai stil! » Ai puțin respect și încetează să le mai umilești mama pe Instagram. Când ai copii, nu mai este vorba despre ea el, e despre ei. Atât!”, a fost mesajul Nicoletei Dragne.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre