Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea, o altă schimbare de viață. Adevărul despre despărțirea de Viviana Sposub

George Burcea, o altă schimbare de viață. Adevărul despre despărțirea de Viviana Sposub
Despărțirea dintre George Burcea și Viviana Sposub i-a mâhnit pe fanii celor doi, care nu au înțeles ce s-ar fi putut întâmpla cu cele două vedete atât de grav.

Viviana Sposub a declarat pe contul de socializare că au luat-o pe drumuri diferite, dar Burcea nu a comentat absolut nimic.

În schimb, actorul a preferat să-și ia fetițele și să meargă să stea aproape de familie. Mai mult, a trecut și la munca de jos. Și-a pus pălărie, s-a descălțat, și-a suflecat pantalonii, a luat furca în mână și s-a apucat de treabă. Fostul soț al Andreei Bănică a postat totul pe contul de socializare, explicând și cine l-a pus la muncă: „ danapaval m-a pus la treabă ))))”.

George Burcea a trecut la munca de jos

Fanii au sărit imediat cu laudele

Internauții care-l urmăresc permanent, au sărit imediat cu laudele. „Sănătate curată, frate! Cel mai sănătos fel de a scăpa de stres și de a ți incarca bateriile. Ai grijă de tine”, „Știi și de-astea? Felicitări!”, „Și băiet frumos și harnic, bravo George”, sunt doar câteva dintre mesajele trimise de fani.

Ce tricouri le-a făcut fetițelor

Mai mult, George le-a făcut o bucurie fetelor, după ce le-a comandat tricouri pe care este inscripționat numele filmului Wednesday, în care el a jucat rolul majordomului Lurch.

Ce tricouri șmechere le-a făcut George Burcea fetițelor

Micuțele au fost extrem de fericite și au purtat lucrurile cu mare mândrie, spre marea bucurie a tatălui, care le-a făcut și o fotografie: „Surorile Wednesday”. În ceea ce o privește pe Viviana Sposub, nici aceasta nu pare să sufere prea mult. Ea a fost văzută la diferite evenimente și le ține trează atenția fanilor prin diverse postări pe contul de socializare.

„De aici s-a produs ruptura”

Cât privește motivul real al despărțirii dintre cei doi, o sursă a declarat pentru Click că Viviana s-ar fi supărat pentru că au plecat prea repede din America, unde ea a dorit să-și facă o carieră.

Viviana Sposub era foarte aproape să câștige competiția Bravo, ai stil!

„Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu.

Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a declarat un apropiat al celor doi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre