Simona Ionescu / Redactor Șef

Georgina Rodriguez, în doliu la Cannes. E prima dată când a apărut după moartea fiului ei

Georgina Rodriguez, în doliu la Cannes. E prima dată când a apărut după moartea fiului ei
Chiar dacă durerea pricinuită de decesul unuia dintre copii nu a trecut, Georgina Rodriguez și-a făcut apariția la Cannes într-o ținută care i-a scos în evidență trupul, dar complet neagră.

Printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram, Georgina Rodriguez și-a făcut fanii fericiți. Lucrurile au intrat în normal pentru brunetă.

Ce ținută a purtat Georgina Rodriguez la Cannes. E prima dată când a apărut după moartea unuia dintre gemeni

”Înapoi la Cannes”, este mesajul pe care Georgina Rodriguez l-a transmis fanilor săi pe contul de Instagram. Bruneta apare îmbrăcată într-o salopetă neagră de piele, cu pantofi stiletto tot negri, accesorizată cu o pereche de ochelari de soare în ton și o geantă portocalie. A arătat ca scoasă din cutie, motiv pentru care internauții au apreciat ținuta ei și, în doar o oră, Georgina a strâns peste 500.000 de like-uri.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au trecut printr-o tragedie în aprilie

Este prima apariția a Georginei Rodriguez după ce a trecut printr-o grea încercare a vieții, pricinuită de moartea unuia dintre gemeni, băiatul său trecând în neființă la naștere. Nenorocirea prin care Georgina și Cristiano Ronaldo au trecut a avut loc în luna aprilie, iar drama a fost anunțată de cei doi pe contul de socializare.

„Este cea mai mare durere pentru un părinte”

„Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că băiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe Twitter.

Acuzată că a uitat de familie

Georgina a avut o copilărie sărăcăcioasă, dar de când l-a cunoscut pe Cristiano, viața ei s-a schimbat radical. De altfel, fotomodelul a fost acuzată în trecut de unchiul său, Jesus Hernandez, că a uitat de familie. „Poate îi este rușine cu noi și consideră că este mai bună decât noi pentru că noi nu trăim în lux, ca ea. Eu nu i-am cerut nimic niciodată, ne-a sunat o dată sau de două ori de când am aflat că se vede cu Cristiano Ronaldo.

Eu mă ocupam de cumpărături pentru Georgina și sora ei, le luam haine, le plăteam facturile la curent și apă, am făcut totul. Georgina locuia cu mine în anii adolescenței, până în ziua în care l-au trimis pe cumnatul meu înapoi în Argentina”, a spus în trecut Jesus Hernandez.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre