Simona Ionescu / Redactor Șef

Gheorghe Dincă a pus gând rău și altor copii, chiar și după gratii. Criminalul de la Caracal nu are limite

Gheorghe Dincă a pus gând rău și altor copii, chiar și după gratii. Criminalul de la Caracal nu are limite
Monstrul din Caracal nu se lasă. De după gratii, Gheorghe Dincă a trimis o ploaie de blesteme la adresa celor care l-ar fi obligat să-și asume faptele.

În mesajul său, care se întinde pe 50 de pagini, Dincă aruncă vorbe grele. ”Cei care s-au crezut niște Dumnezei să rămână paralizați în următoarele 30 de zile”, spune condamnatul în scrisoarea pe care a trimis-o instanței.

El a cerut apel la sentința Tribunalului Olt printr-un mesaj plin de blesteme. În mesajul halucinant, Gheorghe Dincă folosește un limbaj șocant, în contextul în care scrisoarea este adresată judecătorilor de la Curtea de Apel Craiova. Criminalul din Caracal susține că probele științifice din dosar sunt de partea lui, iar că cei care le-au ignorat vor suferi timp de mai multe generații.

Blestemele lui Gheorghe Dincă te îngrozesc

Eu le urez tuturor celor care au contribuit, voit prin interpuși, celor care au ascuns adevărul în favoarea acuzării să aibă: ei, copiii lor, părinți lor, frații lor, nepoții, rudele, toți cei dragi lor, să aibă parte timp de trei generații de boli, accidente, morbidități, să rămână legume la pat, să aibă coșmaruri de groază, având soarta acelei judecătoare R. de la Slatina, care a fost mâncată de pisicile ei și plină de viermi după o lună de zile, murind fără lumânare.

Să facă diabet, cheltuindu-și toți banii din salariu sau din pensie pe medicamente, fără să se vindece. Să mă strige pe mine tot timpul pentru a le cere apă să le dau de băut”, scrie Gheorghe Dincă în apelul formulat la sentința Tribunalului Olt.

Face listă cu toții vinovații

Condamnatul la 30 de ani de închisoare nu se oprește aici. El spune că va face o listă cu toți cei care au contribuit la condamnarea lui și că ”îi va ruga” pe Dumnezeu și pe Isus să-i pedepsească. Pentru asta, Dincă dă și un termen.

Toți cei care, direct sau indirect, au o contribuție la acuzarea mea fără a menționa acele probe științifice doveditoare în favoarea mea, să aibă parte de tot ce eu l-am rugat pe Dumnezeu și pe Isus, să fie pedepsiți în următoarele 30-83 de zile, începând de azi, 30-09-2022”, mai scrie Dincă.

”Ei s-au crezut niște Dumnezei, în funcții, ce decid soarta unor oameni după bunul lor plac, a mai scris Gheorghe Dincă.

Torturat ca să ia asupra sa faptele

El a continuat să scrie faptul că fi fost ”torturat, maltratat fizic și psihic” pentru a recunoaște crimele pe care nu el le-ar fi comis.

De asemenea, dă detalii despre bătaia la care ar fi fost supus în dimineața zilei de 26 iulie 2019 și care a durat 2 ore și 45 de minute.

”Așa am fost determinat a accepta să iau eu asupra mea tot ce mi s-a impus, pentru a-i opri din a mă mai bate (lașii) cu picioarele (bocancii din dotare) ai trupelor S.A.S. Slatina”, a mai scris Gheorghe Dincă.

Contactată de fanatik.ro,  Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, spune însă că Dincă minte.

”După părerea mea, minte de îngheață apele. El nu a recunoscut crimele după așa-zisa bătaie primită pe 26, ci abia după ce a avut o discuție privată cu polițistul trimis de la București”, a explicat Carmen Obârșanu.

Curtea de Apel Craiova a admis cererea de apel formulată de Gheorghe Dincă împotriva sentinței din dosarul Caracal, urmând ca procesul să fie reluat pe data de 30 ianuarie 2023.

Foto: Arhivă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre