Simona Ionescu / Redactor Șef

Gheorghe Dincă are „scris de poet”, dar să vedeți ce pretenții are în corespondența cu o studentă

Gheorghe Dincă are „scris de poet”, dar să vedeți ce pretenții are în corespondența cu o studentă
Noi informații cutremurătoare despre Gheorghe Dincă ies la iveală. Supranumit „monstrul din Caracal”, bărbatul a ajuns să converseze, în scris cu tânăra, în timp ce e judecat pentru sechestru, răpire, viol și crimă.

În vârstă de 67 ani, Gheorghe Dincă are „scris de poet”, dar să vedeți ce pretenții are! Bărbatul din Caracal e judecat pentru că a răpit, sechestrat, violat şi ucis două tinere: Luiza Melencu (18 ani) din Dioşti, judeţul Dolj, care a dispărut în Caracal, la 14 aprilie 2019, şi Alexandra Măceşanu, din Dobrosloveni, judeţul Olt.

Procesul este în derulare. De ceva timp, Dincă a ajuns să își scrie cu o altă tânără. Totul, la inițiativa ei. Nu se teme și a făcut totul public.  Denisa Dinu studentă la Psihiatrie Criminalistică şi Ştiinţă Criminalistică, i-a scris prima lui Gheorghe Dincă, pentru a-i cere să îi răspundă la anumite întrebări în legătură cu lucrarea ei de licență. Ceea ce a urmat a șocat-o.

@denisa_dinuRăspunde lui @annggeeella♬ sunet original – Denisa Dinu

Asta a determinat-o și să facă totul public. „Credeți-mă, nu este ca în filme, este toul safe, am vorbit înainte la penitenciar, poveste lungă. Datele le știam deja din rechizitoriu, de fapt știu poate prea multe din rechizitoriu. O chestie interesantă: am vorbit la telefon și cu primul lui avocat pentru câteva informații”, a spus Denisa Dinu pe TikTok.

Dincă are caligrafie „de poet”

Înainte să îi scrie lui Gheorghe Dincă, aflat în penitenciar, pentru tema de licență de la facultate, fata s-a interesat la conducerea Penitenciarului care e procedura pentru a putea comunica cu temutul criminal. Ea a mărturisit comunității online că este conștientă că Gheorghe Dincă îi știe acum numele complet și adresa.

După cum relatează tânăra, în scrisoarea sa, Gheorghe Dincă s-a prezentat. Fata spune că acesta are un scris elegant, „de poet, înclinat spre dreapta, iar în spatele acestui scris se află o psihologie întreagă”.

Ce condiții i-a impus Dincă tinerei pentru a continua dialogul

Dacă la începutul epistolei, Dincă pare extrem de prietenos, pe la jumătate, deținutul a spus că are două condiții pentru a continua. Prima: să îi vireze în cont o sumă extrem de mare de bani. Cât privește a doua condiție, Gheorghe Dincă susține i-o va spune doar  în momentul în care se vor vedea față în față. La finalul  scrisorii, Gheorghe Dincă începe să blesteme familiile victimelor sale. Asta după ce, până acolo părea că regretă faptele comise.

@denisa_dinuPartea a 2-a. ##fyp ##fy ##foryou ##drept♬ sunet original – Denisa Dinu

Acum, studenta consideră că ar fi prea periculos să meargă să se vadă cu criminalul. Tânăra a fotografiat scrisoarea și a atașat-o la lucrarea de licență.

Sursa foto: TikTok

Povestea lui Venus de la Piatra Neamț. „Sora” celebrei statui din Willendorf  e unică în lume

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre